INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerje


slovenščina

Thanks
for your vote 👍

X


NHP DODATEN VOLUMEN
NHP DODATEN VOLUMEN - NHP - Tretmaji - nega las

Rate this product:


0 click

NHP DODATEN VOLUMEN
NHP - Tretmaji - nega las


VOLUMIZING ŠAMPON
brez SLES, BOGINJA parabenov in barvil za fine dlake in šibke

Čisti učinkovito preprečevanju težnja fine dlake, da postanejo maščobe in težko dobiti hitro in zagotavlja dolgotrajno nosilca iz korenin za nasvete. Obogaten z ekološko bambusa ekstrakt in Fitoceramidi , ki prestrukturirati in okrepiti vlaken od znotraj, listi hair soft in polnega okusa, odporne. Daje elastičnost in vodljivost , bori elektrostatično in daje zdravo in svetle.
pakiranje: steklenice, od 250 do 1000 ml.

VOLUMIZING MASKO
osebe paraben parafinov in barvil za fine dlake brez ton

Lahka maska je enostavno speremo. Organski izvleček bambusa je bogata z amino kislin, vitaminov in mineralov neguje brez tehtanja, navzdol oblikovanje las, polnejše in polnega okusa; Fitoceramidi iz sončnic povečanje kohezije med povrhnjico, izboljšanje elastičnost in prožnost las vlakno. Bolj obsežni las je puhasto in živahno , nakup več čevljev in slog.
pakiranje: steklenici 250 ml in 1000 ml kozarec.

VOLUMIZING MOUSSE
Brez alkohola , topilom in parabenov za tanke lase in brez ton

Lahke pene z ekološko bambusa ekstrakt in Fitoceramidi razširitev obsega in doslednost in vigor. Ključne zaveznika v Las styling za , daje trajne podpore in obliko pričeska, zapušča lase mehke in sijoče , . Je steblo z rahlo revitalizing film, ki preprečuje dehidracijo in ščiti lase pred toplotnimi in mehanskimi stres in zunanje vplive okolja.
pakiranje: steklenico z Šikljati 300 ml.

X

privacy