INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerje


slovenščina

Thanks
for your vote 👍

X


LIXPERFECTION
LIXPERFECTION - FREE LIMIX - Tretmaji - nega las

Rate this product:


3 click

LIXPERFECTION
FREE LIMIX - Tretmaji - nega las


glajenje zdravljenje z bistvom šipek

Plahovit vonju kolka rose, divjih rastlin izvira iz Andov v Južni Ameriki, in jih Araucana Indijancev, ki je prvi priznane izjemne lastnosti in hranilni tonik, rojen LIXPERFECTION, novo formulo namenjeno težko zravnati lase uporabljajo kodrasta in uporniški.
Bistvo šipek obrnejo na aktivnih sestavin, ki so značilni za različne izdelke, LIXPERFECTION naredi popolno obravnavo za lissage odlično, naravno, trajen in odporen na vlago, ki so sposobni za oblikovanje las čvrsto in daje, multi - čutno doživetje.

Smoothing Shampoo
Inovativen in revolucionaren izdelek združuje lastnosti vlažilne kreme s šamponom detergenta. Kremasta sadje prisotnosti beljakovin svile v kombinaciji z bistvom šipek, pantenol, aktivne zeliščne sestavine in hranilne funkcije od ciljnega prestrukturiranja, imapomirja, utrditev in glajenje.
paket : steklenice 250 in 1000 ml

GLAJENJE MASK SPRAY
Brez vode, zahvaljujočaktivni zelo izbran invisoka koncentracija ceramidi, zavira absorpcijo tujih snovi in možnost draženja pojavov.
paket : spray steklenic 200 in 400 ml

EMULSION multivitaminski GLAJENJE VPLIV
Glajenje kremo, ki obdaja lase, jih ščiti pred zunanjimi vplivi. Idealno za ustvarjanje popolnoma gladko styling učinek.
paket : 200 ml steklenička

BISTVO CRYSTAL šipek
Resnična lepota zdravljenja, ki vam omogoča, da ostanejo lasje gladki in sijoči za dolgo časa. Akcijski plastificiranje ovijelas v mehkem ovoju, ki ščiti pred zunanjimi vplivi in odpravlja statična.
paket : steklenice 50 in 100 ml

Related

SAVE BARVA - BARVA OHRANJANJE - FREE LIMIX
DERMOPURE - Sebocontrol - FREE LIMIX
POPRAVILA TERAPIJA - Obnova - FREE LIMIX
WAVYPERFECTION - FREE LIMIX

X

privacy