INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerje


slovenščina

Thanks
for your vote 👍

X


Prenaglimo - styling in zaključna
Prenaglimo - styling in zaključna - ALTER EGO ITALY - Gel in konča las

Prenaglimo - styling in zaključna
ALTER EGO ITALY - Gel in konča las


HASTY TOO - styling in zaključna

prenaglimo
GLOSS & SLEEK
Za sijoče in bleščeče
Temelji Phytosleek ® biopolimer in konoplja. Akcijski trivalentni anti- Frizz, glajenje in reguliranje Phytosleek ® je posledica sinergije inteligentnih polimerov in kationskih beljakovin soje, ki imajo hranljivo učinek in snemanje okoli lasna vlakna. Anti - Frizz je učinkovit tudi pri pogojih visoke vlažnosti. Phytosleek ® prinaša vitalnost, gladko in ureja tudi težje objekti. Konoplja (Cannabis sativa semena) velja za enega izmed najbolj hranilnih olj in popolni vir beljakovin. Vsebuje 20 aminokislin, vključno z 9 esencialnih aminokislin. Bogata z vitamini A, B1, B2, B3, B6, C, D in E, vsebuje visok odstotek esencialnih maščobnih kislin, bogata z omega -6 in omega-3. Njegove vlažilne in klimatske lastnosti, bi lasje bolj elastični in lažje česanje. Vsaka linija izdelkov GLOSS & Tanko luči, ščiti in dopolni slog, ki pomagajo ohraniti naraven občutek las. Spada v območju GLOSS & SLEEK :
Shimmer BISTVO
Spray poliranje in mehčanje, ultra -light, nemastno, zaradi česar lase sijoče, mehke in dišeče. Tvori film, ščiti pred vlago in smog. Spray na razdalji okoli 30 cm na koncu obliko ter po laka.
polje : Spray 150 ml

zadebelitev in polnejšo
oblike in arhitekturne prostornine

Temelji Purisilk curl kipar in konoplje. Popolno ravnovesje med nadzorom in zagotavljanjem ježa je zaradi bogatega botaničnega kompleksa in tehnologije. Sestavljen iz naravnih dejavnikov kationični proteinov MORINGA in fiksiranje polimera, zagotavlja moč in strukturo Curly. Purisilk daje volumen in opredeljuje gibanje, zaradi česar lase napeta in prožna. Vsak izdelek ščiti in dopolni model slog, spremeni teksturo las in pomaga ohraniti naravno dotik fine dlake potrebuje telo in kodrastimi lasmi, ki zahtevajo tridimenzionalni učinek. Zadebelitev in polnejšo pripada območju :
• PRIMER VOLUME
Volumizing za tanke lase, volumen od korenin, ne da bi ga tehtanje navzdol. Za dolge lase, učinka primerji ustvarja odlično osnovo, na kateri se uporabljajo druge styling, kar povečuje njihovo trajanje in vpliv na laseh.
Container :. 150 ml spray
• VOLUXIOUS Hairspray
Volumizing lak za lase hitro sušenje, enostavno odstraniti s preprostim ščetkanjem. Vodenje svetlobo, daje največjo sijaj brez tehtanja navzdol.
polje : Spray 150 ml

CREATE & Texturise
vztrajni in vrezane lase

Na osnovi konoplje (Cannabis sativa seed oil), velja za eno izmed najbolj hranilnih olj in popoln vir beljakovin. Vsebuje 20 aminokislin, vključno z 9 esencialnih aminokislin. Bogata z vitamini A, B1, B2, B3, B6, C, D in E, vsebuje visok odstotek esencialnih maščobnih kislin, bogata z omega -6 in omega-3. Vlaži in klimatske lastnosti, zaradi katerih lasje bolj elastični in lažje česanje. Vsak izdelek ščiti, modelom, sculpts in dopolni slog, obrača vsak sklop ustvarjalnih rešitev. Ustvari in Texturise pripada območju :
• OCEAN MIST
Minerali in morskih alg, ki temeljijo na učinek Texturizing spray plaža citat Havajih za videz z mehkimi valovi, seksi in rahlo razmršeno.
polje : Spray 150 ml

X

privacy