INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


NAT CULOARE
NAT CULOARE - CALMAR - Vopsele de păr

NAT CULOARE
CALMAR - Vopsele de păr


Este o tinctura care conţin anumite principii active pentru ingrijirea si frumusetea parului. În plus faţă de pro-vitamina B5, NAT culoare este îmbogăţit cu creatina este că acesta efectuează o acţiune de refacere şi protecţie a oferindu-i aspectul de păr sănătos şi strălucitor. Cu gumă de Guar şi având un balsam de mare putere, care creşte moliciunea si administrare de păr. Ceramide transportă pigment fixare acţiune asigurând o culoare şi părul sănătos şi strălucitor de lungă durată. Vă mulţumim pentru că lipozomi pătrunde adânc "eliberarea de principii active are loc treptat.

nuante: 64 nuanţe în naturale "ASHES serie 'IRISÈ' placate cu aur"Intens"AUBURN"Mahon"ROSSI"Puternic"mediteranean REDS" rece "Nisip" BROWN CHIHLIMBAR pe SUPERLIFT (cristal blonda ULTRA-iluminat lotiune naturale "CHIARISSIMO LIGH RIDICAŢI culori ASH BLONDE), unelte (rosu cupru 'ASH') albastru violet.

modul de utilizare: poarte mănuşi de unică folosinţă potrivit. Într-un recipient non-metalic se amestecă 50 ml de culoarea dorită + 75 ml OXIGOLD 10-20-30-40 vol. (raportul 1: 1, 5). Expunere 30 de minute. Superlift coloranţi pentru timpul de expunere recomandat de 40-45 minute.

ambalare: tub de 100 ml.

X

privacy