INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


Prea pripit - styling si finisare
Prea pripit - styling si finisare - ALTER EGO ITALY - Gel și finisaj păr

Rate this product:


0 click

Prea pripit - styling si finisare
ALTER EGO ITALY - Gel și finisaj păr


discounts

Pripite TOO - styling si finisare


prea pripitGLOSS &
SLEEKpentru strălucitor și plin de farmec

Pe baza Phytosleek ® Biopolymer și cânepă. Acțiune trivalent anti - încreți, netezind și reglementarea de Phytosleek ® se datorează sinergia de polimeri inteligente și proteinele cationice de soia, care au un efect hranitor si filmare in jurul firului de par. Anti - încreți este de asemenea eficient în condiții de umiditate ridicată. Phytosleek ® aduce vitalitate, netedă și, de asemenea, reglementează facilitățile mai dificil. Cânepă (cannabis sativa ulei de semințe) este considerat unul dintre cele mai uleiurilor nutritive și sursa completa de proteine ​​. Acesta conține 20 de aminoacizi, inclusiv cei 9 aminoacizi esențiali. Bogat în vitaminele A, B1, B2, B3, B6, C, D, și E, conține un procent ridicat de acizi grași esențiali, bogat în omega - 6 și omega - 3. De hidratare și de climatizare proprietatile sale face parul mai elastic și mai ușor de pieptănat. Fiecare linie de produse GLOSS & lumini elegant, protejează și perfecționează stilul, ajutând la conservarea simt natural al parului. Face parte din gama de luciu si elegant :
Shimmer ESSENCE
Spray lustruire și înmuiere, ultra -light, non- gras, lasand parul stralucitor, moale și parfumat. De formare a filmului protejează de umiditate și smog. Spray de la o distanță de aproximativ 30 cm, la sfârșitulstyling si dupalac.
cutie : Spray 150 ml

îngroșare & Volumising
forme și volume de arhitectură

Pe baza Purisilk curl sculptor și cânepă. Echilibrul perfect între controlul și asigurarea ariciul se datorează bogat complex botanic și tehnologie. Alcătuit din agenți naturali proteine ​​cationici de Moringa și un polimer fixativ, oferă rezistență și structură de ondulat. Purisilk oferă volum și definește mișcarea, lăsând părul tonifiat si suplu. Fiecare produs protejează, și perfecționează modelul de stil, transformă textura părului și ajută la păstrarea atingere naturală de păr fin în care au nevoie de corp și păr creț, care necesita un efect tridimensional. Îngroșare și Volumising face parte din gama :
• PRIMER VOLUME
Luciu pentru păr fin, efect de volum la rădăcini, fără cântărire -l jos. Pentru lungi de par, efect grunduri creează baza perfectă de la care să se aplice alte styling, creșterea duratei și efectul asupra parului.
Container :. 150 ml de pulverizare
• VOLUXIOUS fixativ
Luciu de spray de păr cu uscare rapida, usor de indepartat cu un periaj simplu. Păstrarea lumină, dă strălucire maximă, fără cântărire -l jos.
cutie : Spray 150 ml

CREATE & Texturise
păr tenace și sculptate

Pe baza cânepă (Cannabis sativa SEED OIL), considerat unul dintre cele mai uleiurilor nutritive și sursa completa de proteine ​​. Acesta conține 20 de aminoacizi, inclusiv cei 9 aminoacizi esențiali. Bogat în vitaminele A, B1, B2, B3, B6, C, D, și E, conține un procent ridicat de acizi grași esențiali, bogat în omega - 6 și omega - 3. Proprietăți hidratante și de climatizare, care fac parul mai elastic și mai ușor de pieptănat. Fiecare produs protejează, modelul, sculpteaza și perfecționează stilul, transforma fiecare fir in solutii creative. CREATE & Texturise face parte din gama :
• Ocean Mist
Minerale si alge marine pe bază de efect plajă pulverizare texturizing extrage Hawaii pentru un look cu valuri moi, sexy si usor ciufulit.
cutie : Spray 150 ml

X

privacy