INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


PERANG SELIÀR
PERANG SELIÀR - ECHOSLINE - Rawatan - rambut penjagaan

PERANG SELIÀR
ECHOSLINE - Rawatan - rambut penjagaan


RAHSIA RAMBUT ARGAN

3bteam-Brasil Cacau kosmetik pengalaman , Seliàr, adalah satu upacara elegan dan harmonik Kecantikan untuk rambut dengan minyak Argan yang melindungi , illumina, suapan menguatkan dan menggiat semula semua jenis rambut tanpa berat. Kaya dengan vitamin E adalah antioksidan semulajadi yang kuat , bertindak sebagai penghalang terhadap penuaan, mempertahankan rambut anda dari bebas radikal. Semua rumusan juga diperkukuhkan dengan flaks minyak biji adalah dikenali dengan magic sifat pelicinan yang menjadikan rambut lembut Sutera dan pada terang , . Akhirnya , protein Sutera adalah berkesan untuk mereka menyuburkan dan penstrukturan semula , hartanah memberikan badan dan memaksa tanpa berat.
SELIÀR dibahagi 3 buah keluarga: ARGAN perang , KERATIN, .

PERANG SELIÀR
argan & Platinum

Salun Kecantikan ritual yang mengambil kesempatan daripada sinergi sempurna Platinum , Minyak Argan, benih flaks minyak dan silk protein prinsip aktif menyokong semua rumusan. Sesuai untuk , terluntur rambut BBW dan terserlah. Juga pada rambut putih dan kelabu.


BBW syampu-syampu gloss
Perlahan-lahan membersihkan regenerates , meneutralkan warna-warna kuning yang tidak diingini dan menghidupkan berwarna perang yang, jalur-jalur ini serta peningkatan berbeza warna.
pakej: 15 ml sachet , botol 350 dan 1000 ml.


BBW dingin-dingin gloss
Detangles menyuburkan dan gigih , meneutralkan warna-warna kuning yang tidak diingini dan menghidupkan yang berwarna perang, regenerates jalur-jalur yang semakin berbeza warna tanpa berat.
pakej: 15 ml sachet , botol 350 dan 1000 ml balang.


BBW gloss SERUM-serum
Counteracts refleksi kuning yang tidak diingini , menghapuskan Frizz yang, mendisiplinkan anak dan melindungi rambut anda semasa mendandan.
pembungkusan: sachet 3 ml dan botol 100 ml.

Related

JADIKAN - UMUR - ECHOSLINE
SELIAR ARGAN - ECHOSLINE
SELIÀR KERATIN - ECHOSLINE
KROMATIK - ECHOSLINE
TERAPI SELIÀR - ECHOSLINE
SELIÀR MEWAH - ECHOSLINE
SELIÀR KROMATIK - ECHOSLINE

X

privacy