INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


NAT WARNA
NAT WARNA - CALMAR - Pewarna rambut

NAT WARNA
CALMAR - Pewarna rambut


Adalah rasa yang mengandungi prinsip-prinsip aktif yang khusus bagi penjagaan dan Kecantikan rambut. Selain Pro vitamin B5, warna NAT diperkaya dengan Creatine adalah bahawa ia menjalankan tindakan pemulihan dan perlindungan memberi dia melihat rambut sihat dan bersinar. Guar gusi dan mempunyai penghawa kuasa tinggi yang meningkatkan kelembutan dan manageability rambut. Ceramides' membawa tindakan fixative pigmen warna tahan lama dan rambut yang sihat dan terang. Terima kasih kepada yang liposomes menembusi jauh, pelepasan prinsip-prinsip yang aktif berlaku secara beransur-ansur.

warna: warna-warna 64 di Alam 'Abu siri 'IRISÈ' SADURAN emas 'SENGIT' AUBURN 'MAHOGANI' ROSSI 'INTENSE' MEDITERRANEAN warna merah' sejuk 'Pasir' BROWN permulaan kuning JINGGA di SUPERLIFT (LOSYEN PEMUTIHAN ULTRA perang KRISTAL semulajadi, CHIARISSIMO LIGH angkat warna Abu perang), CORRECTORS (merah TEMBAGA 'ASH') biru ungu.

arahan-arahan untuk penggunaan: memakai sarung tangan pakai buang yang sesuai. Dalam bekas berketumpatan Campurkan 50 ml warna yang diingini + 75 ml OXIGOLD 10-20-30-40 Jld. (nisbah 1: 1, 5). Pengatup 30 minit. Pewarna superlift untuk kelajuan pengatup disyorkan 40-45 minit.

pembungkusan: tiub 100 ml.

X

privacy