INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


YO.COLORING FAST
YO.COLORING FAST - KEMON - Tone on Tone - haj

YO.COLORING FAST
KEMON - Tone on Tone - haj


YO.COLORING FAST

be a piacra, a fehér haja egyre több a férfiak és nők, akik úgy szürke az végső kifejezése a kifinomultság, az elegancia és a személyiség.
Mindkét elutasíthatja a szín hamis, és túl egységes javára olyan eredmény, amely elhagyja felfedi a varázsa szürke, és jelentős mértékben enyhíti a jelenség a újulat.
Ahhoz, hogy ezeket az elvárásokat született YO.COLORING FAST, unisex szín egyedi jellemzői :
• kezelése akció joghurt kivonat : a laktóz joghurt hidratáló, tápláló, védelme és helyreállítása antioxidánsok, és segít, hogy haja egészséges és erős.
• hiánya Ammónia : a maximális színezés nélkül ammónia, hogy megszüntesse a kellemetlen szagokat, és minimalizálják az intézkedés a haj duzzanat.
• hiánya PPD : a gondos kutatás vezetett a kiválasztása és használata oxidáció köztes termékek magas színvonalú tisztasági maximális biztonság toxikológiai szempontból.
használat módja : színező igényel csak 5/10 perces expozíció. A hígítási arány 1:1.
YO.COLORING FAST nyújt kalibrált elfedése fehér haj, egy kis riflessatura (20% elfedése fehér hajjal), és nőnek fel, hogy a 80%-os növekedésével az expozíciós idő és a mixee tej. A kutatás Kemon választott 5 árnyalatok funkció a riflessatura semleges, nem túl meleg vagy hideg, képes elkerülni a csúnya festék -hatás és nagy az átláthatóság, fényes és stabilitás egy teljesen természetes : barna, barna sötét barna, világos barna, sötét szőke.
csomag : 80 ml tubus

Related

YO.COLORING - KEMON
KROMA - LIFE - KEMON
YO SYSTEM színe: zöld YO - KEMON
YO Color System : YO COND - KEMON

X

privacy