INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


FŰSZERES SZÍN
FŰSZERES SZÍN - EMSIBETH - Tone on Tone - haj

FŰSZERES SZÍN
EMSIBETH - Tone on Tone - haj


félig tartós hajfesték, ammónia és a savas pH-ja nélkül

Semi állandó kozmetikai színes oxidánsok Baobab olaj és a gél a Vörösmoszatok és ammónia nélkül. Biztosítja a hosszú élettartamot ultra világos színek egészségesebb haj és védett. FŰSZERES szín a színes ideális savas pH-értékű a színes haj fehérített vagy természetes. Fényes haj és teremt élénk színek ideális a színezés a haj, vagy merész szín-részletek létrehozására. Akár 15 mosófolyadékot. A savas pH-ja zárja a mérleg, amely lehetővé teszi a haj szál, hogy fényt. A szín-rendszer alapján keresztül mágneses fizika alapelvei: a részecskék vonzódnak a pozitív töltésű festékek (+) (-) garantálja a tökéletes haj szín eredmények.

árnyalatok: 13 különböző árnyalatú színek, minden igényt kielégíteni minden kivetítők tetszőlegesen kombinálhatók: sárga COPACABANA; FLAMENCO VÖRÖS PLAYA; KÉK SHARK ÖBÖL; NARANCSSÁRGA COSTA DEL SOL; WAIKIKI ZÖLD; LILA VENICE BEACH; FUKSZIA MAYA ÖBÖLBEN; TÜRKIZ COSTA SMERALDA. FEHÉR PORTOFINO; KÜLÖNLEGES fehér PORTO FINO (ez utóbbi nem egy különleges színezés: keverésével, más színek színes pasztell árnyalatok szerezhető FŰSZERES változó intenzitású).

használati utasítás: sampon és törölköző-száraz haj egy törülközővel "FŰSZERES szín alkalmazása segítségével a kesztyűt, lét gondos nem-hoz folt a bőr 10-15 percig ecsettel" indulnak, attól függően, hogy a kívánt szín intenzitását. Do nem teszi bármilyen végleges, "sampon után megállapításáról szóló Emulgeáljuk meleg vízzel néhány percig" öblítsük le addig, amíg a víz fut egyértelmű.

csomagolás: 125 ml-es üveg.

X

privacy