INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


SZÍNEFFEKT
SZÍNEFFEKT - CHENICE - Tone on Tone - haj

SZÍNEFFEKT
CHENICE - Tone on Tone - haj


árnyalatnyi színt ammónia nélkül hosszú távon

árnyalatnyi a válasz, hogy minden igényt kielégít : a természetes hajat, hogy a vásárlók, hogy a szín az első szürke haja fedezésére természetesen. Eredmények: élénk színek és fényes. Haj selymes és fényes a természetes színek és ragyogó. Az ammónia hiánya kiküszöböli annak kockázatát, és minimálisra csökkenti a légúti allergiás bőr érzékenység.
SZÍNEFFEKT Javasoljuk, hogy fedezze az első, fehér haj maximális egyenletes színű, fényét és puhaságát. Reflections intenzív és ragyogó tartós. A termék továbbfejlesztett innovatív hordozó anyagok képesek fenntartani aktív szín előkészítés során, és jelentősen növeli a penetráció a festék molekulák és az eszközök belsejében a haj szál. A hordozó ágensek stabilizálja a színt a haj fokozza az ellenállást, és növeli a mosás fényerő és festődés intenzitását.
SZÍNEFFEKT az eredménye a tökéletes egyensúlyt az alap- és a magas minőségű kondicionáló pigmentek, hogy mutatnak nagyfokú tisztaság. Formula dúsított erősen kozmetikai Yogurtene és a mézet, hogy minden tápanyagot szükséges szerelje a hajszálat, és a haj erős, puha és szép. Honey is védi az érzékeny bőrt, míg a zársebesség és a kiváló hidratálást.
használat módja : keverjük össze a nem fémből készült tál vagy egy koktél shaker tiszteletben a keverési arány 1-2 (50 ml hang - on- tone + 100 ml Aktív Solution). Alkalmazza a száraz, mosatlan haj.
Telepítési idő 20-25 perc Alkalmazza utáni színt Ne Color
box : 60 ml tubus.

Related

X

privacy