INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


Anagén : kiegészítése NÖVEKEDÉS
Anagén : kiegészítése NÖVEKEDÉS - NAPURA - Man -festék termékek

Anagén : kiegészítése NÖVEKEDÉS
NAPURA - Man -festék termékek


Anagén : INTEGRATORE DI CRESCITA

Kizárólagos

kezelés kifejezetten célja, hogy integrálja az életciklus a haj. A tartomány kialakított egy speciális növekedési faktor : a Bifigen Redox ® által kifejlesztett Napura, hogy ösztönözze, és növeli tevékenységét a szőrtüszők.

S | 0 anagén
sampon
Különleges sampon megtisztítani finoman és meghosszabbítja az anagén fázis a haj növekedését. Révén kezeljük a H-vitamin, a szuperoxid dizmutáz (SOD), speciális növényi kivonatok, mint a medvecukor, zöld tea és a Saw Palmetto, erősíti a hajat, frissítő, és megvédi őket a szerek, amelyek gátolják a növekedést. A használt felületaktív anyagok a készítményben rendkívül kényes és SLS- mentes.
Anagén sampon hoz nagy vitalitást a haj, így puha, hangerő és fényét. Napi használat.
box : üveg 200 és 1000 ml

T | 0 anagén POST
libellafolyadék
Fluid célja, hogy integrálja és optimalizálja a növekedés a haj. Anagén POST tartalmaz speciális növényi kivonatok, beleértve édesgyökér, zöld tea, és a komló, amely erősíti a hajat, frissítő, és megvédi őket a szerek, amelyek gátolják a növekedést. A kezelés anagén POST hozza létfontosságú tápanyag, amely elősegíti a természetes növekedést és javítja a haj szerkezetét. Napi használat.
box : 8 ml ampulla egy dobozban 8 db

Z | 0 anagén ZONE
folyadék spray
Koncentrált folyadék célja, hogy integrálja és optimalizálja a haj növekedését meghatározott területeken a fejbőrt.
Anagén ZONE tartalmaz speciális növényi kivonatok, beleértve édesgyökér, zöld tea és Serenoa repens, amely erősíti a hajat, frissítő, és megvédi őket a szerek, amelyek gátolják a növekedést. Napi használat.
box : 50 ml-es injekciós

X

privacy