INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


BIOCORALL
BIOCORALL - HANTESIS - Kezelések - Hajápolás

BIOCORALL
HANTESIS - Kezelések - Hajápolás


rekonstrukciója sérült haj készült korallalgát

kutató laboratóriumok és fejlesztés Hantesis BIO születésű corall : egy sor termék a rekonstrukció tartós haj károsodott a kedvezőtlen időjárási körülmények, anyagok, mint a klór vagy túlságosan agresszív vegyi kezelések, színező termékek szuper villámlás vagy fehérítő.
BIO- corall alapuló Coralline Algák, amino keratin, provitamin B, A-és E -vitamin, végez egy rekonstrukció közvetlenül a haj, ahol azt javíthatatlanul megsérül : a kéregben.
A korallalgát gazdag anyag erősen hidratáló a bőr és a haj, saját szövetek aminosavak, karbamid, fruktóz és a PP-vitamin, amelyek segítségével a haj erő, vitalitás, ragyogást és lágyságot, átalakításuk. Provitamin B táplálja a hajat így puha, sima és fényes, mint a selyem.
És E-vitamin egy antioxidáns, véd a szabadgyökök ellen, az akció anti -aging és tartja a haj egészséges és erőteljes. Hidrolizált keratin, hogy az anyag hasonlít a természetes keratin, hozza táplálékot, lágyság, erő és ragyog az összes haja.

K- CORAL sampon
CORAL K sampon - alapú Algák Reef, a sampon a teljes rekonstrukció a haj károsodott kémiai kezeléssel túl agresszív. Gazdag keratin aminosav, Pro B-vitamin, és E-vitamin, végez állandó újjáépítés és antioxidáns, megakadályozza a bőr öregedését és a szár.
használat módja : Alkalmazza a szükséges mennyiséget a nedves hajra, és masszázs óvatosan. Öblítse le, és ismételje meg, ha szükséges. Folytassa alkalmazásával Re konstruktív Oil vagy a Coral.
csomag : 250 ml-es flakon.

RE konstruktív OIL
RE konstruktív olaj egy olajban gazdag vitaminokban, Alga Reef anyagok és anti -oxidánsok, hogy a szabad gyökök és megakadályozza az öregedés a szár. Is erősíti a keratin a haj szerkezetét, adjon nekik erőt, a test és a vitalitást.
használat módja : hajmosás után a K- Coral sampon, terjeszteni
RE konstruktív ILO hosszúságban és tippek, finoman masszírozza a kezelendő területeket. Hagyja 5-10 percig. Alaposan öblítse le langyos vízzel.
csomag : 150 ml-es flakon.

CORAL algamaszk
Tengeri alga Reef, CORAL algamaszk egy tápláló maszk a teljes rekonstrukció a haj károsodott kémiai kezeléssel túl agresszív. Ez a gazdag anyagokkal kapcsolatos természetes keratin, vitaminok B, A és E, amely rekonstruálni a belső szerkezete a haj és van egy anti -oxidáns, megakadályozza a bőr öregedését és a haj.
használat módja : hajmosás után a K- Coral, távolítsa el a felesleges vizet felitatással egy törülközővel. Alkalmazza a szükséges mennyiségű CORAL algamaszk, fedjük le a műanyag kupakot, majd ismét egy törülközőt. Hagyjuk ázni 5-10 percig. Alaposan öblítse le langyos vízzel.
csomag : 150 ml-es tubus.

SILK vízcseppek
SILK csepp egy komplex berendezés, tápláló, csillogó és adjuváns, hasznos a megelőzés a töredezett.
használat módja : Osszuk 2-3 csepp a termék fel ügyében, és alkalmazza a hosszát és végződik. Használja nedves vagy száraz hajra.
csomag : 30 ml injekciós adagoló.

FÉNYLŐ MIST
Shining MIST egy spray- lengyel nem gáz, köszönhetően a hatóanyagok ad a haj puha és finom fényű, így a statikus elektromosságot.
használat módja : Spray közvetlenül hajat távolságból 25-30 cm-re a hajat.
csomag : nincs gáz flakon 150 ml.

Related

3ACTION - HANTESIS
EUDERMIQUE - növényi kivonatokkal - HANTESIS
EUDERMIQUE : KEZELÉS érzékeny bőr és a haj - HANTESIS
EUDERMIQUE - HANTESIS
EUDERMIQUE : hajnövekedést KEZELÉS segít - HANTESIS
EUDERMIQUE : KARBANTARTÁS kezelésére és megelőzésére HIBÁK SKIN MIN - HANTESIS
EUDERMIQUE : KEZELÉS a megelőzés a hajhullás - HANTESIS
EUDERMIQUE : kezelés az HIBÁK a bőr - HANTESIS
freerange - HANTESIS
NIRHAJ - HANTESIS
SLEEK & CURLY - HANTESIS

X

privacy