INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


PHYSIA ILLÓOLAJOK
PHYSIA ILLÓOLAJOK - DEMERAL - Kezelések - Hajápolás

PHYSIA ILLÓOLAJOK
DEMERAL - Kezelések - Hajápolás


PHYSIA erényeit illóolajok

PHYSIA A vonal 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy támogassák egy új módja a teherbe esés a termékek professzionális felhasználásra tricologico. A szenvedély és a nélkülözhetetlen segítségével a fejlett tudományos ismeretek vezettek, milyen sok még mindig elérhetetlen : minőségi termékek találhatók gyökerei a tisztelet és tudatos használata alapanyagok, hogy a természet mindig ad nekünk. Minőségi, hogy tolta DEMERAL kezelésére megjelenése PHYSIAmint tisztelgés kiváló, akik megérdemlik a ruha legalább olyan értékes, mint azok tartalmaznakújrahasznosítható anyagok és környezetbarát.

nincs alkohol. NO SLS. NO SLES
EtilalkoholSodium Laureth szulfát (SLES), és nátrium-lauril -szulfát (SLS), agresszív anyagok, a bőr, mint azok megváltoztatják a normális élettani pH teszi a bőrt biztosan tisztade szárazmegfosztott természetes védekező és tehetetlen elleni agresszió külső ügynökök. Egyéb hatások tulajdonított ezek az anyagok : irritálhatja a szemet és a bőrtkésleltetett sebgyógyulásszennyezésének testünk és a környezet. Az összes termék a sorban PHYSIAtiszteletben tartja a jól-lét a test és a környezetne használja ezeket az elemeket, de igénybe tisztítószerek az érzékeny természetes eredetű. Miért tisztít nem azt jelenti, több kártköszönhetően az illóolajok használata.

illóolajok: mik ezek ?
Alapelvek aromástermészetes komplexek növények által szintetizált molekulák felhasználásával napenergia és jelen van az apró cseppek formájában a levelekA virágok szirmaia héja a gyümölcsa gyantaa fa. Nagyon erős természetes anyagoka magas penetráció és hatások könnyen ellenőrizhetőALAPVETŐ olajok bennük az aktív, ami az energia a napfény és a megújulás folyamatokat. A nehézség a feldolgozás és a nagy mennyiségű növényi anyag szükséges (gondolom, hogy az, hogy egy csepp rózsa illóolaj tart harminc virág)hogy ezeket az értékes aranyat növényi olajok,évszázadoktermészet továbbra is nekünk. Kihasználva tulajdonságait illóolajokvonal PHYSIA arra összpontosított, számos konkrét intézkedéseket, hogy minden megvan : energetizálóméregtelenítőkorpásodás elleninormalizálónyugtató. Ahhoz, hogy otthon vagy intézményben.

Related

PHYSIA NOVA ALIG - DEMERAL
PHYSIA Mimik - DEMERAL
PHYSIA OE-ANTI-KORPÁSODÁS VONAL - DEMERAL
ONLINE PHYSIA OE-MÉREGTELENÍTÉS - DEMERAL
PHYSIA OE-ENERGETIZÁLÓ VONAL - DEMERAL
PHYSIA OE-NYUGTATÓ VONAL - DEMERAL
VONAL PHYSIA OE-NORMALIZÁLÁSA - DEMERAL
PHYSIA KOMPLEX RENDSZER - DEMERAL
KYNETIK ENJOIL TÁPLÁLÓ-ELIXIR - DEMERAL

X

privacy