INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


COLORLY 2020
COLORLY 2020 - ITELY - Hajfestékek

COLORLY 2020
ITELY - Hajfestékek


a ACP Complex®

Állandó színe az új megfogalmazás még hatékony és gyengéd. Védi a hajat a szín a világos és hihetetlenül világos köszönhetően képes növelni a tartósság ACP Complex®. Ez innovatív molekuláris komplex fogalmazott a leghatékonyabb UV-szűrők és antioxidánsokat, hogy a harcot a szabad gyökök "védi" erősíti, és kiterjeszti az élet és a színmélységet, alatt és után a műszaki szolgálat. Az új generációs tiszta pigmentek garantálja a teljes szürke lefedettség minden szinten, és a hang tökéletes pontossággal. Egyszerű használni, és keverjük össze "is könnyen alkalmazható a tökéletes eredmény elérése érdekében.

árnyalatok: 109 elérhető kivetítők tetszőlegesen kombinálhatók árnyalatok 23 sorozat osztva: természetes; TERMÉSZETES INTENZÍV; HAMU; FEKETE MÁGIA; Aranyozott; FLORENTIÁN; JÁNOS; AUBURN; MAHAGÓNI; IRISEE; MINDEN GYÜMÖLCS; LIGHTENERS; Bézs; ACCENTUATORI; MEDITERRÁN; Őszi; KLASSZIKUSOK; CSOKOLÁDÉ; LÁNGOLÓ PIROS; ARTIC; MATT; ULTRARED; FÜSTÖS.
használati utasítás: COLORLY 2020-ra a 60 ml-es csőbe keverednek Oxily 2020-ra a kapcsolat 1:1; a sorozat Super Lighteners "hígítást az 1:1" 5.
csomagolás: 60 ml-es csőbe.

X

privacy