INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


Colordesign krém hajfestékek
Colordesign krém hajfestékek - COLOR DESIGN - Hajfestékek

Colordesign krém hajfestékek
COLOR DESIGN - Hajfestékek


Colordesign CREMA COLORANTE PER CAPELLI

termékek hajfestés colordesign képesek megfelelni az Ön igényeinek, és hogy a legjobb professzionális fodrász eszközök teljesítik a vágyak az ügyfelek. A színezés rendszert úgy alakították ki kondicionáló összetevők és szerkezetátalakítás ragyogó szín és sokoldalú, képes biztosítani a teljes lefedettség a szürke haj, miközben kiváló védelmet és folyadékpótlás. Colordesign érezte a jótékony hatását ceramidok és vezették be a területén hajfestés professzionális fodrász mely egy innovatív termék, a szerkezetátalakítás és színezés egyszerre.
árnyalatok : kapható 134 színárnyalatban állandó, ammóniamentes szín 46 árnyalatok, 18 árnyalatú színezés árnyalatok és 6 kontrasztot Három szín egy.
használat módja : Emulzió választás antioxidáns krém : 10 térfogatrész (3%), sötétíteni a hang, a szín fehérített haj. 20. kötet (6%), a hang - on- tone színű, kiterjed szürke haj, világosítani a hangot. 30. kötet (9 %) a közepes fehérítés (2 vagy 3 hangok). 40. kötet (12%), a villám erős (3 vagy 4 hangok). Hogy könnyítsen több mint 4 tonna kell használni az árnyalatok a sorozat superschiarente.
ELKÉSZÍTÉS : Egy nem -fémből készült tartályban, és keverjük össze egy adag krémet az egyik oldalon, és a fél (1:1,5) oxidáló emulzió krém, amelyet választott. Ha bármilyen a sorozat superschiarente árnyalatok, keverjük össze egy rész krémet két részre és fél (1:2,5) az oxidáló emulzió krém 40 kötetben.
ALKALMAZÁS : terjed a keveréket egyenletesen az előkészített festék mosatlan haj, hagyja hatni 30 percig. Miután az expozíciós idő, óvatosan öblítse ki a haját langyos vízzel, majd miután a sampon - color (pH = 4,5).
csomag : 100 ml-es tubus.

Related

X

privacy