INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


DE : C PREMIUM CREAM
DE : C PREMIUM CREAM - ALTER EGO ITALY - Haj fehérítő

Rate this product:


2 click

DE : C PREMIUM CREAM
ALTER EGO ITALY - Haj fehérítő


discounts

fehérítő krém nagy kozmetikai akció

fehérítő krémet nagy kozmetikai akció, kiterjeszti a meglévő tartományban műszaki termékek Decoego professzionális fehérítés. Ez egy 360 fokos szolgáltatást, a leghagyományosabb csíkok fóliával, karcolások, balayages, könnyű stroke egy spatulával vagy fésű, a különböző kontraszt technikák.
Köszönhetően a krémes textúra, sűrű és kompakt és molekuláris összetételét fokozott a hidra Loock innovatív rendszer, lehetővé teszi a nagyobb a könnyű alkalmazás és alkalmas minden technikák elszíneződés.
A textúra utal, hogy az az érzésem, a tápláló és kozmetikai kezelés, amely nem megmerevedik, és nem szárad a haj az alkalmazás során fázisok. Tartalmaz : Méhviasz, Kukorica, Shea vaj, kaolin.
Egyedülálló Hydra Loock rendszer alapja méhviasz lehetővé teszi, hogy a hatóanyagokat egy biztonsági háló körül a szőr, mint a védő méhkas. Ez a mechanizmus természetes eredetű részesíti előnyben egyenletesebb tejszínt, és lehetővé teszi a jobb fogást a haj szerkezetét.
Ezen kívül, a keresetet a Bio- légkondicionálás gondoskodó rendszer alapú Protein Kukorica, segít, hogy kiegyensúlyozzák a haj természetes fehérjetartalmát, ami teljességet színű, a fényezés és a vitalitás.
csomag : zacskó 250 gr.

X

privacy