INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


BE szőke - tiszta BLONDE könnyű krém
BE szőke - tiszta BLONDE könnyű krém - ALTER EGO ITALY - Haj fehérítő

Rate this product:


2 click

BE szőke - tiszta BLONDE könnyű krém
ALTER EGO ITALY - Haj fehérítő


krémek , fehérítő

BE szőke az első olyan színes és professzionális termékeket kizárólag gyártották, hogy megfeleljen minden igényeit természetes szőke haj, fehérített vagy fehérített. A tartomány BE BLONDE egyesíti a tulajdonságait rekonstrukció, mély táplálkozás és maximális fényerő a speciális hatóanyagok kiválasztott Eco -certified nélkül parabének :
• Aktív Shine összetettebb : egy összetevő természetes eredetű kivont a magokat a pálmafák Brazília ad különleges fényt és ragyogó, világító és visszatért a cselekvés.
• Inca olaj : tápláló olaj, kivont a magokat az azonos nevű növény őshonos Peru, elismert anti -aging és szerkezetátalakítási tulajdonságait.

tiszta BLONDE könnyű krém a fehérítő krémet kozmetikumok köszönhetően a krém megfogalmazása lehetővé teszi a nagyobb ellenőrzést és a könnyű alkalmazási technikák egy villám legfeljebb 7 hangok. Alkalmas minden alkalmazási technikák (mechès, napégés, balayages, shatush és karcolások), tökéletes villám térképek megtekintéséhez vagy szabad kézzel. Ezt fel lehet használni a pácolás vagy elszíneződés a szolgáltatás együtt a Total ÖSSZESEN BLONDE AKTIVÁTOR.
box : zacskó 500 g.

X

privacy