INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


STEAM POD
STEAM POD - L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL - Hair kiegyenesítőként

STEAM POD
L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL - Hair kiegyenesítőként


lemez professzionális szolgáltatás, amely forradalmasítja a fold, hogy a Pro- keratin, aktivált vízgőz
Ez az első alkalom, két világszínvonalú márkák egyesítik a szakértelem, hogy egy forradalmian új eszköz : STEAM POD. The közötti együttműködés eredménye a L' Oréal Professionnel és Rowenta, STEAMPOD az első profi lemez aktiválja gőznyomás folytatódik. A hajtás kétségtelenül legkiválóbb szolgáltatás a szalonban, a nők, akik nem várnak olyan szolgáltatás, amely tovább tart, csakúgy, mint a legszebb haj és kezelni a természetes mozgás.

Ma, 5 év után a kutatás és a 8. szabadalmak, a L' Oréal Professionnel forradalmasítja a szolgáltatást kanyar a Pro- keratin, aktivált vízgőz
• A Pro- Keratin egy szintetikus molekula hasonlít a természetes keratin és utánozza a funkciók, ez egy egyedülálló kombinációja az aminosavak, hogy erősítse a haj szál a root tip. A Pro- keratin jelen van a képletben az új termékek STEAM POD behatol belül a szál intézkedésein keresztül a magas nyomású gőz által aktivált profi lemez.
• ll gőz elkerüli a hősokk, és nem változtatja meg a százalékos aránya a jelen lévő víz természetes haj. GŐZ POD az első lemez a professzionális lisciaggio haj, amely egy folyamatos áramlását a gőz nyomása.

utasítás, hogy használja a protokoll a szolgáltatás STEAM POD rendelkezik:
1.. Alkalmazza sampon és maszk szokásos
2.. Cream alkalmazás specifi kus STEAM POD simító krém (attól függően, hogy a tudatosság szintje)
3.. Szárítás hajszárító
4.. Alkalmazás védő szérum tippeket, és a legtöbb a sérült területeket
5.. A lemez STEAM POD (1-2 lépéseket zár)

Előnyök:
haj fényesebb, selymes tapintású, kevésbé töredezett, hajtsa hosszabb élettartamú, természetes mozgás, hajtsa gyorsabb és könnyebb elérni.

X

privacy