INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


HAIRDAYS : CURLY - növeli a fürtök
HAIRDAYS : CURLY - növeli a fürtök - REVLON PROFESSIONAL - Gel és befejezni a haj

HAIRDAYS : CURLY - növeli a fürtök
REVLON PROFESSIONAL - Gel és befejezni a haj


HAIRDAYS : CURLY - esalta i Ricci

- szétmorzsol - Biztosítja rugalmasságát aktivátor a fürtök és meghatározása, hogy természetes göndör vagy dauerolt haj. Ez növeli a hangerőt és a fényt, míg rögzítő őket halkan. Csökkenti a statikus és megszünteti a sima. Rögzítése (3).
csomagolás: üveg, 150 és 500 ml.

- selyemfényű - High Definition göndör haj viasz alapú formula vizet, hogy hidratálja a hajat. Ez határozza meg, és felhívja a göndör haj egy tökéletes módon, egy gyönyörű nedvesen. Hidratálja és lágyítja, miközben fényt és a textúra a hajat. Csavarokat (2).
Csomag : 75 ml jar.

- TWIST mousse - Controls és meghatározza a fürtök és ad több fényt és mozgást. Száradás után ad a haj természetes fényes. Factor tömítés (7).
csomagolás: palack 50 és 400 ml.

- HAIRDAYS : VOLUME - mennyisége és test

- VOLUME EXPAND MOUSSE EXTRA - hangerő mousse extra záró rugalmas. Adomány a test, az erő és a hangerő a vékony szőr. Ideális bármilyen frizura. Tartsa tényező 8..
csomagolás: 400 ml-es üveg, 50 ml-es mini méretű.

- ANYAG UP - koncentrált növelő és a fegyelem. Ad a test és a hangerő, különösen finom szőr. Regenerálja és táplálja a haj szál adó meghatározása és ellenőrzése a hajat. Extreme fésű. Tartsa tényező 4..
Konténer : 150 ml viszonteladói, professzionális 500 ml.

- felmerül - Ideális hajszárítás dúsító spray. Volumizes gyökereit. Növelje a hangerőt a vékony és törékeny haj. Detangling hatása. Ez ad egy puha és tartós rögzítés, így fényét a haj. Védi a tűzről a szárító. Tartsa tényező 4..
A csomag tartalmazza: nincs gáz spray 200 ml.

- Finalizer - ad egy puha lakk szórófejjel pánt rögzítés nélkül súlyú le a hajat. Gyorsan száradó lakk. Közepes tartást és puha. Óvja a nedvességtől. Csökkenti a statikus elektromosság. Tartsa faktor-6.
csomagolás: üveg 500 ml.

Related

HAIRDAYS : fényes - pompa mély és intenzív fény - REVLON PROFESSIONAL
STYLE MASTERS - REVLON PROFESSIONAL
STYLE MASTERS - REVLON PROFESSIONAL

X

privacy