INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


LOGO
LOGO - BRELIL PROFESSIONAL - Gel és befejezni a haj

LOGO
BRELIL PROFESSIONAL - Gel és befejezni a haj


Vonal stílus és befejezni a 18 termék 3 részre felhasználási területek : koncepció stílus, kivitelben és a koncepció ingyenes fogalom.

MEGHATÁROZÁS WAX
Wax ideális definíció szabad a kreativitás minden hosszúságban.
Jar 100 ml.

texturizzante CREAM
Ez a krém fokozza minden típusú textúra és hossza. Stilizál és megteremti a tökéletes elválasztás és ad fényt.
Jar 100 ml.

GUMI FIBRE
Áramvonalas és rugalmas gumi alkalmas bármely hosszban és textúrák. Alkalmazott a nedves hajra ideális textúrázás, míg száraz haj határozza meg, és elválasztja.
Jar 100 ml.

MODELLEZÉSE PASTE
Pasta különösen alkalmas közepes rövid haj. Ez formálja tökéletesen szálankénti teremt elválasztások szakaszok, így a természetes hatást.
Jar 100 ml.

GEL STRONG
Gel rögzítés erős, ideális a rövid haj. Támogatást nyújt és szerkezete minden stílus, ami egy zseniális nedvesen. 200 ml-es flakon.

OIL NON OIL
Könnyebb folyadék, amely alkalmas a természetes haj és a száraz hajat. Rögzítés biztosítja a puha és természetes, elkerülve a szárítás a haj.
200 ml-es flakon.

VOLUME CREAM
Könnyű krém minden típusú haj, ideális a térfogata hatást. Hozzáteszi nedvességet, fix és helyreállítja az egyensúlyt a porozitás a teljes hosszában.
150 ml-es flakon.

Gelee simítás
Gelee alkalmas hajkiegyenesítő göndör haj, göndör és kócos, csökkenti a hatását a statikus elektromosság. Hozzáteszi nedvességet, fix és helyreállítja az egyensúlyt a porozitás a teljes hosszában.
150 ml-es flakon.

DEFINITOR göndör
Krém ideálisan alkalmazhatók göndör haj, természetes vagy mesterséges. Biztosítja meghatározása, erejét és rugalmasságát a fürtök, miközben rögzítés őket halkan. Helyreállítja az egyensúlyt a porozitás a teljes hosszában.
150 ml-es flakon.

SILKY FLUID
Könnyebb folyadék ideális minden hajtípushoz. Hidratálja és ad extrém fényt és selymes nélkül súlya a hajad.
60 ml-es flakon.

SPRAY GLOSS
Spray ultra- finom, fényes haj fakó és élettelen, fokozza a szín. Adomány extra fényt anélkül, hogy mérlegelve a haj és kend.
Üveg 200 ml.

MOUSSE VOLUME EXECUTIVE
Mousse irányított specifikáció létre kötetet a gyökerek. Ez ad forma és támogatja egy láthatatlan rögzítés.
Üveg 200 ml.

MOUSSE RENDSZERES
Mousse normál rögzítés, adja hangerő, a test és támogatja az összes frizurát. Model természetes módon nélkül maradék.
Üveg 200 ml.

MOUSSE STRONG
Mousse az erős tartást ad hangerő, a test és támogatja az összes frizurát. Modell természetes módon nélkül maradék. Üveg, 300 ml.

ECO RENDSZERES SPRAY
Spray Nincs gáz normál rögzítés, állandó és ad hangerőt anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Ez gyorsan szárad, és könnyen eltávolítható ecsettel.
Üveg, 300 ml.

szárú erős Ökológiai
Spray Nincs gáz erős rögzítés, állandó és ad hangerőt anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Ez gyorsan szárad, és könnyen eltávolítható ecsettel.
Üveg, 300 ml.

RENDSZERES SPRAY
Spray a normál rögzítő, nyújt hatékony tömítést és hosszú időtartamú. Nem terheli a haj, amely egy természetes frizura. Eltávolítja egyszerűen néhány ecsetvonások és nem hagy nyomot.
Üveg, 300 ml.

szárú erős
Spray erős rögzítő, nyújt hatékony tömítést és hosszú időtartamú. Nem terheli a haj, amely egy természetes frizura. Eltávolítja egyszerűen néhány ecsetvonások és nem hagy nyomot.
Üveg 300 ml.

Related

X

privacy