INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World luettelo tuotteet ja tarvikkeet hiusväreistä


suomalainen

Thanks
for your vote 👍

X


YO.COLORING FAST
YO.COLORING FAST - KEMON - Tone on tone - Hair

YO.COLORING FAST
KEMON - Tone on tone - Hair


YO.COLORING FAST

markkinoille valkoiset hiukset ovat enemmän ja enemmän miehiä ja naisia, jotka pitävät harmaalopullinen osoitus hienostuneisuutta, eleganssia ja persoonallisuutta.
Molemmat kieltäytyäväri vale ja liian yhtenäinen hyväksitulosta, joka jättää paljastaa viehätys harmaa ja merkittävästi heikentääilmiö uusiutumista.
Vastatakseen näihin odotuksiin syntyi YO.COLORING FAST, unisex väri ainutlaatuisia ominaisuuksia :
• Hoitoon toimia jogurtti ote :laktoosi jogurtti on kosteuttava, ravitseva, suojaava, ja palauttaa antioksidantteja, ja auttaa pitämään hiukset terve ja voimakas.
• puuttuminen Ammoniakki :suurin väritys ilman ammoniakkia poistaa epämiellyttävät hajut ja minimoidatoiminnan hiukset turvotusta.
• puuttuminen PPD :huolellista tutkimusta johtivalintaan ja käyttöön hapettumista välituotteidenkorkeatasoista puhtauden maksimaalisen turvallisuuden toksiloginen.
käyttötapa : väritys vaatii vain 5/10 minuutin altistumista. Laimennussuhde on 1:01.
YO.COLORING FAST tarjoaakalibroitu peittää valkoiset hiukset, lievästä riflessatura (20 % peittää valkoiset hiukset), ja kasvaa jopa80%kasvuavalotusajan jamixee käytetty maito. Tutkimus Kemon on valinnut 5 sävyjä onriflessatura neutraali, ei liian kuuma tai kylmä, pystyy välttämäänruma väriaine vaikutus ja korkea läpinäkyvyys, kiilto ja vakauttatäysin luonnollinen : ruskea, ruskea tummanruskea, vaaleanruskea, tumma vaalea.
paketti : 80 ml: n putkeen

Related

YO.COLORING - KEMON
YO järjestelmäväriä : GREEN YO - KEMON
YO VÄRISTANDARDIT : YO COND - KEMON

X

privacy