INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World luettelo tuotteet ja tarvikkeet hiusväreistä


suomalainen

Thanks
for your vote 👍

X


Kampaajansakset
Kampaajansakset - CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI - Sakset Hair

Kampaajansakset
CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI - Sakset Hair


sakset ovatolennainen työvälinestylisti kampaaja, joten ei tuota mitään, ei edes lainassa, kollega tai työntekijöitä.

lippulaivaartikkeleita käsitellään CO.IN., on LEIKKAUSVOIMAN JEWELRY Meteoriitti, vainmateriaaleja, joiden kanssa se ​​on rakennettu, perustuumeteoriitti baari, joten se taattu elämä : voit teroittaaterät vaarantamatta kulumista ja säilyttää niiden pitkäaikaisen lanka. Myös ainutlaatuinen muodossa,tutkimus tasapaino ja ergonomia käyttöön, viimeistelyruusunpunainen. Sen ainutlaatuisuus tekee siitäobjektin himoittu ammattilaisten ja keräilijöiden ja tekeeyksin ja arvostettuja palkintoja kansainvälisissä kilpailuissa.

materiaali
Alkuperäinen ajatus oli luodaainutlaatuinen, lähes maagista, että yhdistettyitseisarvoyhtä tärkeä symbolinen merkitys, kutentavoite, sitten ajattelin vain kolme taiteilijoiden maailmassa, joka pystyy suoriutumaan tästä palkinnosta.

Siten SAKSET JEWEL meteoriitti tehtiin 3 kappaletta, jossa ansiostataitopäällikön väärentäjien Italian, ruusunpunainen terästä liittyi asiaan tulevan taivaalta. Kohdetta, jonka juuret kauas ajassa taaksepäin, samalla materiaalilla kuin taotut miekatantiikin ritarit, objektit syvät juurettilaa omaksua, koskametallifolion onmeteoriitti.

DAMASCUS DESIGN
Ritari oli hänen miekkansa ja ahjossaan onhidas prosessi ja maaginen. Kaukaisissa Damaskoksessa aikaanristiretkeläiset ja turnauksia,pitkät perinteet master gunsmiths synnytti esineitä valtavasti hyötyä : ne on rakennettu vuonna Damaskoksen teräs.

Legenda kertoo, ettämiekka ja ruusunpunainen terästä voisi leikatakiven, kääriä ympärillemiehen ja selkä suorana, ilman koskaan menettämättäkärjessä. Materiaalia, joka sovittaa yhteen joustavuuden ja sitkeys johtuen eri imeytymistä hiiltä, pääasiassa keskittyneetmiekan terällä, pitää sen keskeinen ydin suhteellisen pehmeää. Jo pitkään, koska 1300, ei ollut uutinen tämän prosessin, jotta voimme suri menetys, mutta virheellisesti.

lukko laatikko TOP Hairstylists
Parhaassa tapauksessa suunniteltu erityisesti 3 kappaletta sakset JEWELRY meteoriitti . Alumiini lohko majoittaa sen ontto istuin laser eksklusiivisia kohteita. Viilto TOP hairstylists, on kaksi puolta laatikon, jonka pohja lohkon ja yläosan kannen, se parantaa kiilto / satiini materiaalia, jolla se on valmistettu.

X

privacy