INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World luettelo tuotteet ja tarvikkeet hiusväreistä


suomalainen

Thanks
for your vote 👍

X


CAPITAL FORCE STYLING
CAPITAL FORCE STYLING - KERASTASE - Man - värjäykseen tarkoitetuissa tuotteissa

CAPITAL FORCE STYLING
KERASTASE - Man - värjäykseen tarkoitetuissa tuotteissa


CAPITAL FORCE STYLING

line Kerastase Homme on nyt parannettu kahdella uudella muotoilutuotteita :
RUBBER GEL ULTRAFISSANTE tiivistävän ja vahvistin
Alue on selkeä ja konkreettinen vastausaiheuttamia ongelmiatoistuvasta käytöstä kapillaarien yhteisen muotoilutuotteita. Kanssa CAPITAL FORCE,perusteella sen muotoiluun,aggression päänahan jaheikkeneminenkapillaari massa ovat nyt vainmuisto,mallin hiustenmuotoilutuotteet tuotteiden kunnioittaenterveyden hiukset. Muotoilu perustuu Tauriini auttaa taistelussamuodonmuutoslamppu,osat D - biotiinia ja arginiini parantaa sen laatua ja auttaakasvuakarvatupen stimuloivaa hapetus.


Styling Gel ULTRA - Densifying
Geeli ultra - Densifying vahvistamisesta mallin hiukset helppousErittäin vahva mutta joustava tiiviste. Kampauksen on määritelty ja puhdas. Hiukset on suojattu jäsennelty ja vahvistettu ansiostamuotoiluun perustuvan taurinexpans.
ohje käyttäämenetelmää käyttöön liittyysovellus kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Pieni määrä tuotetta levitetään kädet ja lämmitettävä ennen siirtymistäjäsentämistähiukset.
Container : 200 ml: n putkeen


RUBBER vahvistin
Kumi vahvistin suorittaaVolumizing hiukset ja takaa tukevan kiinnityksen ja joustava. Rakenne, helppo työstää, se tekeehiukset puhtaana ja määritelty ja säilyttääterveyden hiukset.
ohje käyttäämenetelmää käyttöön liittyysoveltamisen kumi vahvistimen märällä tai kuiviin hiuksiin, tehokkaasti muotoillakampauksen täytyy ensin lämmittääpieni määrä tuotetta kädet.
Container : 150 ml purkki


Modelling PASTE Densifying vaikutus
Tyyppi hiuksia : hieno, että tarve äänenvoimakkuutta. Taso Kiinnitysväliaine (3 6). Vaikutus luonnon ja puhdas. Tiivistämällä toimintaa. Valo koskettaa.
Pakkaus: 75 ml purkki

Related

CAPITAL FORCE - KERASTASE
CAPITAL FORCE hilseenestoyhdistettä - KERASTASE
CAPITAL FORCE ANTI - FAT ja Densifying - KERASTASE

X

privacy