INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World luettelo tuotteet ja tarvikkeet hiusväreistä


suomalainen

Thanks
for your vote 👍

X


FLY X2
FLY X2 - BABYLISS PRO - kampaamo tarvikkeet

FLY X2
BABYLISS PRO - kampaamo tarvikkeet


ammatillinen trimmeri

FLY X2 on inspiroinutlaatua ja suorituskykyä Ferrari, sekäteknologista huippuosaamista BaBylissPRO. Tämä ylellinen ammatillinen Hiustenleikkuukonetta on varustettumoottoritekniikka MaxLife PRO poikkeuksellisen suorituskyvyn ja erittäin nopea järjestelmäerikoishiontainen. Moottorit on varustettu perinteisen hiilihiukkasten hankausku päätyy vaikuttavissalaitteen. Kunhiilet kulutetaan,moottori lakkaa toimimasta. BaBylissPRO ™ on poistanuthiilet ja korvasi ne 4 erittäin tehokas harvinaisten maametallien magneetteja. Tämä tekninen kehitys mahdollistaa suunnitella moottoreita kevyempiä ja kestävämpiä (jopa 10.000 tuntia). MaxLife PRO moottorit ovat paljon kevyempiä kuin tavalliset moottorit ja on varustettu 2 kuulalaakerit huomattavasti vähentäätärinöitä.

terä

X - Grip onkiinteä terä Titanium -pinnoite,liikkuva veitsi teräksestäkorkea pitoisuus hiiltä, joka tarjoaa leikkaamalla tehoa kaksi kertaa suurempi ensimmäisestä vaiheesta,rajataajuus 6300 liikkeitä per minuutti terä.

FLY X2 on 32 kombinaatioiden Leikkuukorkeuksien.

akku Lithium - Polymer suuri kapasiteetti mahdollistaamoottorin toiminnanvoima jatkuva korkea teho ja vääntömomentti, varmistaa maksimaalisen suorituskyvyn, myös taata poikkeuksellista itsenäisyyttä 3 käyttötunnin (ilman yhteyttäsähköverkkoon ja ilman lataa) saatulähtöaika ultranopeat maksutta 3 tuntia

FLY X2 siten taataan säästöjä, mukavuus, keveys ja ergonomia.

Related

CLIPPER PROFESSIONAL - FX672E - BABYLISS PRO
FLIP'N Trimm - FX37E - BABYLISS PRO
PROFESSIONAL keraamisten telojen - BABYLISS PRO

X

privacy