INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World luettelo tuotteet ja tarvikkeet hiusväreistä


suomalainen

Thanks
for your vote 👍

X


KERA THERAPY: INTENSIIVINEN HOITO
KERA THERAPY: INTENSIIVINEN HOITO - GARAGNANI - Hoidot - hiustenhoito

KERA THERAPY: INTENSIIVINEN HOITO
GARAGNANI - Hoidot - hiustenhoito


UUDELLEENRAKENTAMINEN JA RAVITSEVA HIUKSET

herbal keratiini ja aktiivinen ceramide kompleksi
Erityisiä muotoiluja sisältävien monimutkaisten rakenneuudistus perustuu vaikuttavien aineiden keramideja ja sphingolipids sekä lipidien kiteinen lamellikytkimet nesteen muodossa. Täydennä tai hoitoon suositellaan vähintään kaksi yhdessä tuotteita edistää hiukset jälleenrakentamiseen täydellinen. Parantaa vetolujuus ja joustavuus antaa pehmeyttä ja radiance, on 'hauras' hieno tukka käsitelty ja kuivattu.

KAUNEUS HIUKSET SHAMPOO
keskittyy kasviperäisten keratiini monimutkainen
aktiivinen keramideja
Erityisiä shampoo erityisesti suunniteltu suorittamaan intense kosteuttava hiukset polttimo ja hiuksiin. Perustana sen huolellinen sanamuotoa siinä on runsaasti keratiini aktiivinen monimutkainen keramideja, jotka suorittavat mielekäs toiminnan uudelleenjärjestelyistä ja ravitsevaa. Samat vaikuttavat aineet proteiinia ja välttämättömiä aminohappoja yhdessä edistämään hiukset aiheuttamien ulkoisten tekijöiden ja ilmakehän apteekeista. Jatkuvassa käytössä tämän tietyn kapillaari puhdistus edistää luonnollista nuorentaminen katos antaa sen kimmoisuutta ja luonnollisesti Terveet ja kiiltävät näyttää.
pakkaus: 250 ml pullo.

KAUNEUS NAAMIO
herbal keratiini ja aktiivinen monimutkainen keramideja

On ravitseva ja pehmentävä konkreettisesta rakenneuudistusprosessista. Toiminnan keratiini ja keramideja monimutkainen Pelaa intensiivinen elasticizing funktio, jolloin hiukset enemmän ja luonnon loiston comb.
pakkaus: 500 ml purkki.

Related

viimeinen väri - GARAGNANI
KERA Therapy: intensiivinen hoito - GARAGNANI
LAMPUN - GARAGNANI

X

privacy