INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World luettelo tuotteet ja tarvikkeet hiusväreistä


suomalainen

Thanks
for your vote 👍

X


COLORDESIGN : Hairdesign
COLORDESIGN : Hairdesign - COLOR DESIGN - Hoidot - hiustenhoito

COLORDESIGN : Hairdesign
COLOR DESIGN - Hoidot - hiustenhoito


RECONSTRUCTION

• LINE RECONSTRUCTION
seramidi A2 ja Keratin
Tarjoaa vaurioituneita hiuksia ja hauraslisämaksu amino rakennerahastojen pystyy rakentamaan luonnollista rakennetta, joka korvaamenetimme johtui teknisistä hoitoja intensiivinen. Yhdistetyt tuotelinjan avulla voit saada näkyviä tuloksia ensimmäisestä hakemuksesta.

SHAMPOO RECONSTRUCTION
Tietyistä vaikuttavista aineista tämän tuotteen, Keratin ja Seramidi A2, tarjota uusia rakenteellisia aminohappojahiukset, joten ne heti pehmeä, kiiltävä ja helppo kammata.
box : 300 ml pullo.

RECONSTRUCTION naamio
Se on aktiivisin tuotesarja rikastettu keratiini ja Ceramide A2. Lisäksijälleenrakentamiseenvaurioitunut tai heikentynyt hiukset, tekeetangonpaljon rakenteellisia aminohappoja ja käyttää erittäin kosteuttava ja pehmentävä sekä hiusten ja päänahan. Lopussa hoidon,hiukset on pehmeä ja silkkinen.
box : letku 200 ja 500 ml purkki.

OIL RECONSTRUCTION
Se on pohjimmainen kantavan aktiivisia ainesosia, restituitivi ja emollients. Se suojaa sekämolemmatpäänahan hiuksia,hiukset harjoittaaerittäin korkea suoja aurinko kylpyjä ja solarium, asetasuojaava vaikutus päänahan käsittelyt kuten väritys ja pysyviä. Suuri detangling, lisätäänjälleenrakentamiseen kerma tehostaasuojelua ja jälleenrakentamiseenhiukset.
box : 10 ml pullopakkaus 12 kpl. ja 300 ml pullo.

MOUSSE LESEET suojaavia ja pehmentäviä
Sen korkea proteiinipitoisuus luonnon leseet, kosteuttaa ja elvyttääkäsitellyt hiukset. Se voi myös lisätäseokseen värjätä tai pysyvä, suojata hiukset ja tehdä siitä pehmeä ja notkea kunprosessorit. Se on muotoiltu nesteyttää ja untanglehiukset, toimiijätettävää hoitoainetta suojaa hiuksia sen proteiineja.
box : 250 ml pullo.

X

privacy