INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World luettelo tuotteet ja tarvikkeet hiusväreistä


suomalainen

Thanks
for your vote 👍

X


DE : C PREMIUM CREAM
DE : C PREMIUM CREAM - ALTER EGO ITALY - Hiusten valkaisuaineet

DE : C PREMIUM CREAM
ALTER EGO ITALY - Hiusten valkaisuaineet


valkaisuainetta kerma korkea kosmeettisia toimia

valkaisu kerma korkea kosmeettisia toimia, laajentaa olemassa olevia erilaisia ​​teknisiä tuotteita Decoego ammattikäyttöön valkaisu. Se tarjoaa360 asteen palvelun, alkaenuseimmat perinteiset raitoja foliolla, naarmuja, balayages, valo aivohalvauksia lastalla tai kampa, eri kontrasti tekniikoita.
Kiitos sen kermainen koostumus, tiheä ja kompakti ja sen molekyylikoostumuksesta parannettuinnovatiivinen Hydra Loock System, mahdollistaa suuremman helppo soveltaa ja sopii kaikille tekniikat värin.
Sen koostumus viittaatunneravitsevaa ja kosmeettinen hoito, joka ei jäykistyy ja ei kuivatahiuksia soveltamisen aikana vaiheissa. Sisältää : mehiläisvaha, Maissi, Shea Butter, kaoliini.
Sen ainutlaatuinen Hydra Loock Järjestelmä perustuu mehiläisvaha voit sisällyttäätehoaineet kauttaturvaverkko ympärillähiukset kuinsuojaava pesää. Tämä mekanismi luonnollista alkuperää suosiitasaisempaa jakautumista kerma ja mahdollistaaparemman otteenhiusten rakennetta.
Lisäksitoiminta Bio - Conditioning Caring System perustuu Protein Maissi, auttaa tasapainottamaanhiusten luonnollista valkuaispitoisuus, jolloin kylläisyyden väri, kiilto ja elinvoimaa.
paketti : pussi 250 gr.

X

privacy