INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World luettelo tuotteet ja tarvikkeet hiusväreistä


suomalainen

Thanks
for your vote 👍

X


BE BLONDE - BE PURE Vaaleat CREAM
BE BLONDE - BE PURE Vaaleat CREAM - ALTER EGO ITALY - Hiusten valkaisuaineet

BE BLONDE - BE PURE Vaaleat CREAM
ALTER EGO ITALY - Hiusten valkaisuaineet


voiteet , valkaisuaineet

BE BLONDE on ensimmäinen valikoima värejä ja ammattikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden yksinomaan valmistettu kaikkientarpeisiin luonnostaan ​​vaaleat hiukset, tai valkaistu. Alue BE BLONDE yhdistyvätominaisuudet jälleenrakentamiseen, syvä ravintoa ja suurin kirkkaus erityisen aktiivisia ainesosia valittuna Eco - sertifioitu ja ilman parabeeneja :
• Aktiivinen Shine monimutkainen :ainesosa luonnollista alkuperää uutetaansiemenistäpalmuja Brasilian, antaa poikkeuksellisen kiiltoa ja loistoa, valaistukseen ja palasi kentälle.
• Inca Oil : ravitseva öljy, uutetaan siemenistä homonyymisiä kasvi kotoisin Peru, tunnustettu anti-aging ja rakenneuudistusta ominaisuuksia.

puhdasta Vaaleat kerma onvalkaisu kerma kosmetiikka ansiosta kermaformulaatiota antaa suuremman hallinnan ja vaivattoman soveltamisen tekniikoitakeventäminen jopa 7 sävyjä. Sopii kaikille levitystekniikat (mechès, auringon polttama, balayages, shatush ja naarmuja), täydellinen vaalentamiseen karttoja tarkastella tai vapaalla kädellä. Sitä voidaan käyttää peittaustarkoituksiin tai värjäytyminenpalvelun yhdessäYhteensä YHTEENSÄ BLONDE ACTIVATOR.
box : pussi 500 g.

X

privacy