INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World luettelo tuotteet ja tarvikkeet hiusväreistä


suomalainen

Thanks
for your vote 👍

X


STEAM POD
STEAM POD - L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL - Hiusten suoristusrauta

STEAM POD
L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL - Hiusten suoristusrauta


levy ammattitaitoista palvelua, joka mullistaakertaiseksiPro - Keratin, aktivoidaan höyryn
Ensimmäistä kertaa, kaksi maailmanluokan tuotemerkkejä yhdistää asiantuntemusta luoda vallankumouksellinen työkalu : STEAM POD. yhteistyön tuloksena L' Oréal Professionnel ja Rowenta, STEAMPOD on ensimmäinen ammatillinen levyn aktivoidaanhöyryn paine jatkuu. Kansi on epäilemättäansioituneimpana palvelunsalonki,naiset, jotka eivät odotapalvelua, jotka kestävät pidempään, samoin kuinkaunein hiukset ja käsitelläänluonnollisia liikkeitä.

Nyt 5 vuoden kuluttua tutkimuksen ja 8 patentit, L' Oréal Professionnel mullistaapalvelun taipua Pro - keratiini, aktivoidaan höyryn
•Pro - Keratin onsynteettinen molekyyli samanlainen luonnon keratiini ja jäljitteleeominaisuuksia, se on ainutlaatuinen yhdistelmä aminohappoja vahvistaahiuksia kuidun tyvestä kärkeen. Pro - keratiini läsnäkaavauusien tuotteiden STEAM POD tunkeutuu kuidun sisällä toiminnan kautta suurpainehöyryä aktivoituu ammatillinen levy.
• ll höyry vältetäänlämpöshokkeja ja ei muutaprosenttiosuuden olevan vedenluonnolliset hiukset. STEAM POD on ensimmäinen levy ammattikäyttöön lisciaggio hiukset, joka tarjoaa jatkuvan virtauksen höyryn paine.

Instruction käyttääprotokollanpalvelun STEAM POD :
1. Levitä shampoo ja naamio tavallista
2. Kerma sovellus eritelmien c STEAM POD silottava päivävoide (riippuentietoisuuden taso)
3. Kuivaus hiustenkuivaajalla
4. Suojaavien seerumia vinkkejä ja useimmat vaurioituneet alueet
5. Käyttämällälevyn STEAM POD (1-2 askelta lukkoon)

Edut :
hiukset kirkkaampi, enemmän silkkisen tuntuista, vähemmän split päättyy, taita pitkäikäisempiä, luonnollinen liike, taittaa nopeammin ja helpompi toteuttaa.

X

privacy