INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World luettelo tuotteet ja tarvikkeet hiusväreistä


suomalainen

Thanks
for your vote 👍

X


Wizards
Wizards - DAVINES - Gel ja viimeistely hiukset

Wizards
DAVINES - Gel ja viimeistely hiukset


muotoilu ja viimeistely
Davines tarjoaa valikoiman harvinaista ja jalostettujen tuotteiden, jotka mahdollistavat pelata luovasti kehittyäaito ja alkuperäinen ilmaus tyyliin. Materiaalit ja epätyypilliset muutos taiteilijoita, joka tunnetaan todellinen taiteilija työkalut, ihanteellinenstudio veistoksellisia hiukset. Onnistuminenlinja muotoilu ja viimeistely korkealaatuisia tuotteita eriytettytekijätkiinteistöjen jaerilaisia ​​vaikutuksia, määritettynävastaavat määrät, on tehty yhä enemmän kiinnostusta loppukäyttäjien,päähenkilöluovan prosessin puolellakampaaja käytön Wizards hienosäätöä.

N. 11 liima WIZARD
Superglue universaali, erittäin nopea asettaminen, ihanteellinen luoda äärimmäisen arkkitehtuuria hiukset. Kuitu rakenne, jossa yhdistyvätuusimman sukupolven hartsit ja kasviperäisistä raaka-aineista saadaan durumvehnän biotekniikan avulla, tarjoaa joustavan muotoilu.

N. 12 sementtijauheeseen FOR WIZARD
Jauhe Carburizatorliukeneva impalpable jauhe, että kun sekoittaa muotoilutuotteita kerma, vahaa, geeliä tai mousse, voit lisätävahvistamisesta valtaatuotteen. Koostuvat yksinomaan arvokas hartsien samoin, muokattavissa Muotoillaksesiyhdellä tasolla.

Related

MÄÄRITTELY Davines - DAVINES
N. 13 maton muodostukseen maaperää WIZARDS - DAVINES
enemmän sisällä - DAVINES

X

privacy