INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World luettelo tuotteet ja tarvikkeet hiusväreistä


suomalainen

Thanks
for your vote 👍

X


line Biorigenol
line Biorigenol - CALMAR - Gel ja viimeistely hiukset

line Biorigenol
CALMAR - Gel ja viimeistely hiukset


Öljy

kuin öljyn
Toiminta tuote monipuolinen kaikenlaisille dicapelli. Sisältää luonnollisia proteiineja svolgeun'efficace suojaava vaikutus ja rakenneuudistusta. Suojaahiukset kuivina kietomalla senohuen kalvon, joka tekee siitä kiiltävän ja pehmeän runsas. Rasvainen tukka antaa määrä ja rasvaton.
Sopii erityisesti Föönaus sen diselettrizzanti. Hyvältä sekä kuivalla että märällä hiukset, tehoaa split päättyy, se pitäähiukset pehmeä ja sileä.
Käyttö : Levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, kampaa helpon käyttöönoton ja jatka muotoilu. Runsaammin voit luoda kampaus märillä vaikutus.
box : 200 ml pullo

Biorigenol Mousse Soft
Vaahto hieman fiksatiivia. Sen alkoholiton muotoilu kunnioittaaluonne hiukset jättäen sen pehmeä, pörröinen ja kiiltävä.
Käyttö : pesun jälkeen hiukset benei dab pyyhkeellä. Ravista pulloa ja levitätarvittava määrä mousse hiukset mukainenhaluamasi äänenvoimakkuus. Toimita tuotetta tasaisestikampa. Biorigenol mousse Puu myös käyttää kuiviin hiuksiin.
box : 250 ml pullo

Biorigenol Strong Mousse
Vaahto kiinnitystahnat vahva. Sen alkoholiton muotoilu kunnioittaaluonne hiukset jättäen sen pehmeä, pörröinen ja kiiltävä.
Käyttö : pesun jälkeen hiukset benei dab pyyhkeellä. Ravista pulloa ja levitätarvittava määrä mousse hiukset mukainenhaluamasi äänenvoimakkuus. Toimita tuotetta tasaisestikampa. Biorigenol mousse voidaan käyttää myös kuiviin hiuksiin.
box : 250 ml pullo

Related

X

privacy