INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World luettelo tuotteet ja tarvikkeet hiusväreistä


suomalainen

Thanks
for your vote 👍

X


SILICIUM HIUSHOITO
SILICIUM HIUSHOITO - BAREX - Gel ja viimeistely hiukset

SILICIUM HIUSHOITO
BAREX - Gel ja viimeistely hiukset


SILICIUM HIUSHOITO

STYLING - pii funktionalisoiduilla
Funktionalisoidut silikonitiiviste antaa ja luo näytelmiä valon, jotka heijastavatkiteistä täydellisyyttä alkuperäisen kvartsia.
Kiteet, varsinkin ne, jotka sisältävät piitä, on aina pidetty esimerkkejä geometria ja muodollinen täydellisyyttä luonnossa. Ulkonäkökiteet on toistettulaboratorioiden Barex, linja styling, SILICIUM HIUSHOITO. Linja yhdistää ja heijastaatäydellisyyttä ja monikäyttöisyyttä mineraali, eri muotoiluja, joiden tarkoituksena on parantaaluovuutta
ja mielikuvitusta. Ne ovat tuotteita, jotka määrittävät, muoto, veistää ja voit muokata mitä tahansa kampauksen, varmistaa tiivistys, suojaus, Vol..

GLAZE VALOEFEKTI
Geelilakalla nestettä perustuu kasviperäisiä aineita, monipuolinen ja helppokäyttöinen. Suunniteltu antamaan sinulle täydellisen hallinnan ja enemmän luovuutta kaikentyyppisiin muotoilu. Silicon funktionalisoidut alhainen sulamispiste ja D - pantenolia ovathiuksetnäkymättömän kalvon, joka tekee niistä valoa ja runsaasti heijastuksia. Ei rasvainen tai jätä mitään jäämiä.
Container : 250 ml pullo

FOAM VALOEFEKTI
Ihanteellinen antaa tilavuuskampauksen tarjoaa luonnollisen ja tiiviste. Funktionalisoituja silikalasisilkkimäinen ja D - pantenolia yhdessä erityistä hartsit, antaa hiustenainutlaatuinen ja kestävä kirkkautta, rakenneuudistus niitä.
Pakkaus: pullo FF / FN 250 ml

SPRAY VALOEFEKTI
Kiinteä muotoilu luonnollisella tavalla ja pitkään, jolloin silkiness ja kehonhiukset. Funktionalisoimatonta piikorkea taitekerroin ja D - pantenolia yhdessä erityistä hartsit, antaa hiustenainutlaatuinen ja kestävä kirkkautta, rakenneuudistus niitä.
Pakkaus: pullo 300 ml

nestekiteissä
Se sisältäätasapainoinen sekoitus funktionalisoitu silikoniöljyhauteessa on suuri taipumus rakennetta hiukset, jotka on erityisesti suunniteltu antamaan poikkeuksellisen kirkkauden ja volyymin. Ihanteellinen permed ja värjätyille hiuksille, tekee niistä pehmeät ja silkkisen tuntuista ansiostavaikutus laminointi ja suoja-aineita. Sillä ei ole vaikutusta fiksatiivia. Sisältää suodatin UV
Pakkaus: 50 ml tiputin pullon

kiillotusvahaa vahvistamisen
Ihanteellinen kuvanveistoa fantasiaomaperäisimpiä ja eksentrinen kampaus. Multi- funktionalisoidun pii voidaan luoda upeita vaikutuksia lukot, nukka ja hapsut, luomiseen valon ja kontrastin. Sopii styling nykyaikaisempi.
Container : 100 ml purkki

X

privacy