INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World luettelo tuotteet ja tarvikkeet hiusväreistä


suomalainen

Thanks
for your vote 👍

X


Liian hätäinen - muotoilu ja viimeistely
Liian hätäinen - muotoilu ja viimeistely - ALTER EGO ITALY - Gel ja viimeistely hiukset

Liian hätäinen - muotoilu ja viimeistely
ALTER EGO ITALY - Gel ja viimeistely hiukset


HASTY TOO - muotoilu ja viimeistely

liian hätäinen
GLOSS & SLEEK
kiiltävät ja lumoava

Pohjainen Phytosleek ® Biopolymer ja Hamppu. Toiminta kolmiarvoisten anti - pörröisyyttä, pehmentää ja säätely Phytosleek ® johtuusynergiaa älykkäiden ja kationiainesosien proteiineja soija, joilla onravitseva ja kuvaamisen ympärillehiuskuitua. Anti - karkeutta on myös tehokas olosuhteissa korkea kosteus. Phytosleek ® tuo elinvoimaa, sileä ja myös sääteleetilat vaikeampaa. Hamppu (Cannabis sativa siemenöljy) pidetään yhtenäkaikkein ravitsemukselliset öljyt ja täydellinen proteiinin lähde. Se sisältää 20 aminohappoa, mukaan lukien9 välttämättömiä aminohappoja. Runsaasti vitamiineja, B1, B2, B3, B6, C, D ja E, sisältääkorkea osuus välttämättömiä rasvahappoja, runsaasti Omega - 6 ja omega - 3. Kosteuttavia ja hoitavia ominaisuuksia tehdä hiukset enemmän joustava ja helpompi kammata. Tuotelinjakohtainen GLOSS & SLEEK valot, suojaa ja viimeisteleetyylin, auttaa säilyttämäänluonnollisen tuntumaahiukset. Kuuluuerilaisia ​​GLOSS & SLEEK :
SHIMMER pääasiallisesti
Spray kiillotus ja pehmentävä, ultrakevyt, rasvaton, jättäen hiukset kiiltävät, pehmeä ja tuoksuva. Kalvon muodostava suojaa kosteudelta ja savusumu. Spray etäisyydeltä noin 30 cm lopussamuotoilu ja sen jälkeen lakka.
box : Spray 150 ml

tuuheuttava & tuuheuttava
lomakkeet ja arkkitehtuurin volyymit

Pohjainen Purisilk kiemura kuvanveistäjä ja hampun. Täydellinen tasapaino valvonnan ja turvatasiili johtuurikas kasvitieteellinen monimutkaisia ​​ja teknologia. Koostuu luonnonmukaisia ​​aineita kationiset proteiinit Moringa jakiinnitystahnat polymeeriä, antaa voimaa ja rakenne kihara. Purisilk antaa määrä ja määritteleeliikkeen, jättäenhiukset pehmentänyt ja notkea. Jokainen tuote suojaa ja viimeisteleetyylin malli, muuntaatekstuurihiukset ja auttaa säilyttämäänluonnon kosketus hennoille hiuksille, jotka tarvitsevat kehon ja kiharat hiukset, jotka vaativatkolmiulotteisen vaikutelman. Tuuheuttava & Volumising kuuluualue:
• PRIMER VOLUME
Tuuheuttava hennoille hiuksille, tilavuus päivästäjuuret ilman painavat sen alas. Pitkät hiukset, vaikutus alukkeet luo täydellisen pohjan, jolle soveltaa muita muotoilu, pidentämiseksi ja vaikutushiukset.
Container : 150 ml spray.
• VOLUXIOUS HAIRSPRAY
Tuuheuttava hiuslakka nopeasti kuivuva, helppo poistaayksinkertainen harjaamalla. Keeping valo, antaa kiiltoa ilman painavat sen alas.
box : Spray 150 ml

Luo & Texturise
sitkeä ja kuvanveisto hiukset

Perustuu hampun (Cannabis sativa siemenöljyä), jota pidetään yhtenäkaikkein ravitsemukselliset öljyt ja täydellinen proteiinin lähde. Se sisältää 20 aminohappoa, mukaan lukien9 välttämättömiä aminohappoja. Runsaasti vitamiineja, B1, B2, B3, B6, C, D ja E, sisältääkorkea osuus välttämättömiä rasvahappoja, runsaasti Omega - 6 ja omega - 3. Kosteuttava ja hoitavia ominaisuuksia, jotka tekevät hiukset joustavampi ja helpompi kammata. Jokainen tuote suojaa, malli, veistää ja viimeisteleetyylin, kääntämällä jokainen säie luovia ratkaisuja. LUO & Texturise kuuluualue:
• Ocean Mist
Rakennetta antava spray ranta vaikutus - mineraalien ja leväuutteen Havaijilleilme pehmeä aaltoja, seksikäs ja hieman epäsiisti.
box : Spray 150 ml

X

privacy