INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog af produkter og tilbehør til professionelle frisører


dansk

Thanks
for your vote 👍

X


Overilet - styling & efterbehandling
Overilet - styling & efterbehandling - ALTER EGO ITALY - Gel og slut hår

Overilet - styling & efterbehandling
ALTER EGO ITALY - Gel og slut hår


HASTY TOO - styling & efterbehandling

forhastet
GLOSS & SLEEK
for skinnende og glamourøse

Baseret Phytosleek ® Biopolymer og Hamp. Handlingen trivalente anti- frizz, udglatning og regulering af Phytosleek ® skyldes synergien af intelligente polymerer og kationiske proteiner af sojabønner, som har en plejende effekt og filme omkring håret fiber. Den anti- krus er også effektivt under forhold med høj luftfugtighed. Phytosleek ® bringer vitalitet, glat og regulerer de faciliteter sværere også. Hamp (cannabis sativa frø olie) betragtes som en af de mest ernæringsmæssige olier og komplet kilde til protein. Den indeholder 20 aminosyrer, herunder de 9 essentielle aminosyrer. Rig på vitamin A, B1, B2, B3, B6, C, D og E, indeholder en høj procentdel af essentielle fedtsyrer, rig på omega -6 og omega -3. Dens fugtgivende og konditionering egenskaber gør håret mere elastisk og lettere at rede. Hvert produkt linje GLOSS & slanke lys, beskytter og perfektionerer stil, bidrager til at bevare den naturlige fornemmelse af håret. Hører til den række GLOSS & SLEEK :
SHIMMER ESSENCE
Spray polering og blødgørende, ultra- let, ikke-fedtet, efterlader håret glansfuldt, blødt og duftende. Den filmdannende beskytter mod fugt og smog. Spray fra en afstand på omkring 30 cm ved afslutningen af ​​styling og efter lak.
box : Spray 150 ml

fortykkelse & volumengivende
former og arkitektoniske volumener

Baseret Purisilk krøller billedhugger og Hamp. Den perfekte balance mellem kontrol og sikring af hedgehog skyldes den rige botaniske kompleks og teknologi. Sammensat af naturlige midler, kationiske proteiner af Moringa og et fiksativ polymer, giver styrke og struktur til krøllet. Purisilk giver volumen og definerer bevægelsen, efterlader håret tonet og smidig. Hvert produkt beskytter og fuldender stil model forvandler teksturen af håret og hjælper med at bevare den naturlige berøring af fine hår behov for kroppen og krøllet hår, der kræver en tredimensionel effekt. Fortykkelse & volumengivende hører til område:
• PRIMER VOLUME
Volumizing til fint hår, volumen fra rødderne uden at tynge det ned. For lange hår, effekt primere skaber den perfekte base for at anvende andre styling, øge varighed og effekt på håret.

150 ml spray : Container.• VOLUXIOUS Hairspray
Volumizing hårspray hurtigtørrende, let at fjerne med en simpel børstning. Holde lys, giver maksimal glans uden at tynge det ned.
box : Spray 150 ml

CREATE & Texturise
ihærdige og skulpturelle hår

Baseret på hamp (Cannabis sativa frø olie), betragtes som en af ​​de mest ernæringsmæssige olier og komplet kilde til protein. Den indeholder 20 aminosyrer, herunder de 9 essentielle aminosyrer. Rig på vitamin A, B1, B2, B3, B6, C, D og E, indeholder en høj procentdel af essentielle fedtsyrer, rig på omega -6 og omega -3. Fugtgivende og konditionering egenskaber, der gør håret mere elastisk og lettere at rede. Hvert produkt beskytter, model, sculpts og perfektionerer stil, vender hver streng i kreative løsninger. Opret & Texturise hører til område:
• Havdis
Texturizing spray beach effekt -baserede mineraler og tang ekstrakt Hawaii for et look med bløde bølger, sexet og lidt pjusket.
box : Spray 150 ml

X

privacy