INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


NAT COLOR
NAT COLOR - CALMAR - Tints per al cabell

NAT COLOR
CALMAR - Tints per al cabell


És una tintura que contenen principis actius específics per a la cura i la bellesa del cabell. A més de Pro-vitamina B5, NAT COLOR està enriquida amb creatina és que es realitza una acció reparadora i protectora de donar-li la mirada cabell brillant i saludable. Amb goma Guar i tenint un condicionador d'alta potència que augmenta la suavitat i manejabilitat del cabell. CERAMIDES' portant pigment fixador acció assegurant un color de llarga durada i cabell brillant i saludable. Gràcies a que liposomes penetrar profundament "l'alliberament dels principis actius es desenvolupa gradualment.

tons: 64 tons naturals SUPERLIFT de "Sèrie de cendres 'IRISÈ' XAPAT d'or"Intens"castany CAOBA" ROSSI 'INTENSE' mediterrània vermells"fred"Sorra"BROWN ambre (cristall rossa ULTRA ACLARIR LOCIÓ natural, CHIARISSIMO LIGH AIXECAR colors cendra rossa)" CORRECTORS (vermell 'ASH' coure) blau porpra.

instruccions d'ús: utilitzar guants sol ús adequats. En un recipient no metàl·lics barrejar 50 ml del color desitjat + vol. 75 ml OXIGOLD 10-20-30-40 (proporció 1: 1, 5). Finestró de 30 minuts. Superlift colorants per la velocitat d'obturació recomanada de 40-45 minuts.

envasat: tub 100ml.

X

privacy