INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


LOGO
LOGO - BRELIL PROFESSIONAL - Gel и да завърши на косата

Rate this product:


0 click

LOGO
BRELIL PROFESSIONAL - Gel и да завърши на косата


Line стайлинг и да завърши с 18 продукти, разделени в три области на приложение :. концепция стайлинг, завърши и концепция безплатно концептуални

ОПРЕДЕЛЕНИЕ WAX
Wax идеалното определение за да освободи своята креативност на всички дължини.
Jar от 100 мл.

texturizzante CREAM
Този крем за подобряване на всеки тип структура и дължина. Stylize и създава перфектни цветоотделки и придава блясък.
Jar от 100 мл.

RUBBER FIBRE
Оптимизирането и гъвкав каучук, подходящ за всички дължини и текстури. Отнесен към мокра коса е идеален за текстуриране, а върху суха коса дефинира и разделя.
Jar от 100 мл.

Моделиране PASTE
Pasta особено подходящ за средно - къса коса. Той моделира перфектно направление от направление, създава сепарирането на секции, като естествен ефект.
Jar от 100 мл.

GEL STRONG
Gel фиксация с здрави, идеални за къса коса. Дава подкрепа и структура за всички стилове, създавайки брилянтен мокър ефект. 200 мл бутилка.

OIL NON OIL
Запалка течност, подходяща за естествена коса и суха коса. Закопчаване осигурява меко и естествено, като се избягва изсушаването на косата.
200 мл бутилка.

VOLUME CREAM
Light крем за всички типове коса, идеални за да се получи ефект на обем. Добавя влага, фиксирани и възстановява баланса на порьозност по цялата дължина.
150 мл бутилка.

Gelee изглаждане
Gelee е подходящ за изправяне на къдрава коса, къдрава и чуплива, намаляване на ефектите от статично електричество. Добавя влага, фиксирани и възстановява баланса на порьозност по цялата дължина.
150 мл бутилка.

DEFINITOR къдрици
Cream идеален за подобряване на къдрава коса, естествена или изкуствена. Дава определение, здравина и еластичност на къдриците, докато ги фиксиране тихо. Възстановява баланса на порьозност по цялата дължина.
150 мл бутилка.

SILKY FLUID
Запалка течност е идеален за всички типове коса. Той овлажнява и придава блясък и изключителна silkiness без претегляне косата си.
60 мл бутилка.

SPRAY GLOSS
Спрей ултра - фина, лъскава коса скучна и вяла, подобряване на цвета. Дарете допълнителен блясък, без да тежи на косъма и да помажеш Бутилка от 200 мл.

MOUSSE VOLUME ИЗПЪЛНИТЕЛЕН
Мус посока спецификация, за да създадете обем в корените. Тя дава форма и подкрепа с невидимо фиксиране.
Бутилка от 200 мл.

MOUSSE REGULAR
Mousse в нормална фиксация, придава обем, тялото и подкрепа за всички прически. Модел по естествен начин, без всякакви остатъци.
Бутилка от 200 мл.

MOUSSE STRONG
Mousse за силна фиксация, придава обем, тялото и подкрепа за всички прически. Модел по естествен начин, без всякакви остатъци. Бутилка от 300 мл.

ECO REGULAR SPRAY
Спрей няма газ при нормална фиксация, фиксирани и придава обем, без претегляне за определяне на косата. Тя изсъхва бързо и се отделя лесно с четка.
Бутилка от 300 мл.

SPRAY STRONG
/>Спрей Не газ в силна фиксация, фиксирани и придава обем, без да тежи надолу по косата. Тя изсъхва бързо и се отделя лесно с четка.
Бутилка от 300 мл.

REGULAR SPRAY
Спрей за нормално фиксиране, осигурява ефективен печат и за дълъг период. Не тежи косата дава естествена прическа. Тя премахва лесно с няколко удара на четката и не оставя следи.
Бутилка от 300 мл.

SPRAY STRONG
Спрей силна фиксиране, осигурява ефективен печат и за дълъг период. Не тежи косата дава естествена прическа. Тя премахва лесно с няколко удара на четката и не оставя следи.
Бутилка от 300 мл.

Related