INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


Първо Doctor
Първо Doctor - NOVISOFT - Фризьорски аксесоари

Rate this product:


0 click

Първо Doctor
NOVISOFT - Фризьорски аксесоари


Първо софтуер за медицински и здравни специалисти

Предназначена е за медицински и здравни специалисти
Първо Doctor е програма, предназначена за управлението на медицинските центрове и изучава дейността на здравните професионалисти. Със своята проста управление вие сте в състояние да управлява цикъл от дейности, свързани с пациента и на всички изискванията на работата и управление на проучването.
Първо Doctor позволява на лекарите за перфектната организация на времето си, благодарение на управлението на пациентите / клиентите си цялостни и интегрирани в централизирано планиране на назначенията, всичко винаги се вижда на екрана, и да зададете или промените среща е модула.
За всеки регистър пациент / клиент можете да прикачвате и се отнасят до всеки тип документ (Word, PDF и т.н.) и снимки.

Първо Doctor разбира се могат да бъдат инсталирани в мрежата и по този начин може да се използва едновременно от различни места (от лекари, от секретаря и др.), можете да управлявате неограничен брой лекари всеки със своя прогресивен номерация данъчни документи. Първо Doctor също така се интегрира цялата специфична функционалност за изпращане на текстови съобщения или електронни писма до пациентите / клиентите да напомним на назначаването или всякакъв друг вид предупреждение.

Related

Първо Beauty & Wellness - NOVISOFT
Първо POS / Retail - NOVISOFT
ПЪРВАТА КОСА - NOVISOFT

X

privacy