INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


B.TREND
B.TREND - HALONIS - Фризьорски аксесоари

B.TREND
HALONIS - Фризьорски аксесоари


ПОЛУПОСТОЯННИТЕ ГЕЛОВЕ АНГЛИЙСКИ ДЪЛЪГ ТРАЕН

Желаете ли глазура, която ще продължи по-дълго? Изберете B. ТЕНДЕНЦИЯ. Мисля, че на цвят като роклята е аксесоар, за да отговарят на желанието ви за промяна в практически и бърз начин , при прилагането на естествени нокти и възстановен. Изсъхва за секунди и премахнете с разтворител или отстраняване. Б. ТЕНДЕНЦИЯ е решение за всяка жена. В 5 ml формат формат в 14 ml има огромен избор на цветове.

ГРИЖА ЗА НОКТИТЕ
Накиснете разстояние

ПОЛУПОСТОЯННИТЕ ЛАК ПРИЛОЖЕНИЕ:
Избутване на кожичките и освобождаване на върха на ноктите. Като форма на ноктите да ги направят едни и същи. Dulling ноктите си с 100/180 тухли за да го порести и spolverarle с четка. Прилагане на тънък слой от грунд B-ТЕНДЕНЦИЯ и оставете да се изпари. Прилагане на тънък слой на гел основа фондация BTREND с кератин и катализира в 2 минути UV лампи или LED лампа за 60 секунди. Прилагане на тънък слой на гел полски B-ТЕНДЕНЦИЯ и катализира в UV лампа 2/3 минути, или в LED лампа за 60 секунди. Повторете с втори слой от лак и гел лампа. Печат чрез прилагане на тънък слой от лак гланц Fixer B-ТЕНДЕНЦИЯ и катализира в UV лампа 2/3 минути, или в LED лампа за 60 секунди. Премахнете остатъчен гел от ноктите използване на препарат за почистване B-ТЕНДЕНЦИЯ.
ПРЕМАХВАНЕ НА ЕМАЙЛ:
С помощта на файл е 180 песъчинки смилане леко гланц запечатка Fixer B-ТЕНДЕНЦИЯ. Го прилагат над ноктите с памучен тампон или тампон, напоена в разтворител отстраняване B-ТЕНДЕНЦИЯ. Увийте ноктите с алуминиево фолио и изчакайте 10 минути. Свалете алуминиево фолио и внимателно премахване с пръчка или натиснете кожата омекотена емайл.
опаковка: -5 ml и ГРУНД 15 ml.
-Фондация с кератин 14 5 ml и мл.
-УСТНИ Fixer 5 ml и 15 ml.
-ПОЧИСТВАТЕЛИ 125 мл.
-Премествам 125 мл и 250 мл.
-РЪКА невен крем 30 ml.
-LED лампа Б-ТЕНДЕНЦИЯ.

Related

X

privacy