INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


FLY X2
FLY X2 - BABYLISS PRO - Фризьорски аксесоари

FLY X2
BABYLISS PRO - Фризьорски аксесоари


професионална машинка за подстригване

FLY X2 е вдъхновен от качеството и изпълнението на Ferrari, както и технологично превъзходство на BaBylissPRO. Този луксозен професионална машинка за подстригване е оборудван с технологията на двигателите MaxLife PRO изключителна производителност, и ултра - бърза система с изключително шлифован. Двигателите са оборудвани с традиционния въглероден чийто контакт износване завършва, засягащи живота на уреда. След като въглените консумират, двигателят спира да работи. BaBylissPRO ™ е елиминиран въглените и ги заменя с четири много силни редкоземни магнити. Този технологичен напредък ви позволява да проектирате двигатели по-лек и по-трайни (до 10,000 часа). MaxLife PRO двигатели са много по-леки от стандартните двигатели и са оборудвани с два сачмени лагери, които значително намаляват нивото на вибрации.

Острието

X - Grip е фиксиран нож с титаново покритие, подвижен нож стомана с високо съдържание на въглерод, който предлага рязане ефикасност два пъти по-голяма от първата стъпка, прекъсваща честота на 6300 движения в минута острието.

FLY X2 също предлага 32 възможни комбинации от рязане на височини.

висок капацитет

батерията Lithium- Polymer позволява на двигателя да работи със сила, постоянна висока мощност и въртящ момент, като се гарантира максимална ефективност, също така гарантира изключителна автономия от 3 часа в режим на работа (без връзка с електрическата мрежа и без да се презареждане), получен с начален час на ултрабързи зареждане 3 часа

Така

FLY X2 гарантира спестявания, удобство, лекота и ергономичност.

Related

CLIPPER PROFESSIONAL - FX672E - BABYLISS PRO
FLIP'N Trimm - FX37E - BABYLISS PRO
ПРОФЕСИОНАЛНИ КЕРАМИЧНИ РОЛКИ - BABYLISS PRO
ДИЗАЙНЕР - BABYLISS PRO

X

privacy