INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


BRIGHTCOLOR
BRIGHTCOLOR - EMMEDICIOTTO - Тон на Tone - косата

BRIGHTCOLOR
EMMEDICIOTTO - Тон на Tone - косата


директен оцветяване без активатори

богати на протеини климатици с папая и Бялата създаване на блестящи цветове, които могат да бъдат използвани на всички типове коса, дори и тези, които имат проблеми с постоянен цвят, или са повредени коса. Това е възможно благодарение на формулата на директна оцветяване, без всякакъв вид активатор. Той не съдържа амоняк или производни. Отразена отлага върху кутикула слоеве на косата. Тя дава силен блясък и състоянието на косата, прави я мека, блестяща и еластична. Лесен за използване.
Удобства :
• чист цвят (депозит само) и прозрачен (максимална яркост) ;
• алкохол - амоняк - FREE пероксид;
• богата на протеини и балсами ;
• Може да се използва с трайни цветове, създава ярки обвивка ;
• добавя брилянтен услуги в салона.

Shades 10 оригинални нюанси, цветове, за да задоволят и най- силен CLEAR - Кристал - МЕД - Copper - червен - череша - PURPLE - ТЮТЮН - CHOCOLATE -. DARK BROWN
начин на употреба: за всички типове коса е да се използва след шампоана. Излишната вода се отстранява с кърпа и нанесете директно на избрания нюанс. Оставете в продължение на минимум 20 минути, като природни отражения. За по-дълбоко riflessatura, оставете минимум 20/30 минути под една Climazone с програмата цвят. Ако се приложи в продължение на 20 минути под каската, първо се покрива с душ тип капачка. Когато сте готови, оставете да се охлади за няколко минути, срешете косата си, емулгира с вода и изплакнете добре, докато водата е ясно.
кутия: 280 мл бутилка .

Related

X

privacy