INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


DICOLOR
DICOLOR - DIKSON - Тон на Tone - косата

Rate this product:


1 click

DICOLOR
DIKSON - Тон на Tone - косата


директен оцветяване в 9 различни цвята

Цветовете са предназначени за подобряване на пряка и тонизиране вашата естествена коса или за поддържане и съживяване на цвета на косата между два цвята. Направете цветни пигменти на косата, без да бъдат включени механизми за окисляване. Преставай постепенно по естествен начин с всяко измиване. След около десет шампоан рефлекси изчезват без да оставят Прераждане ефект косата и да се върнат към първоначалния си цвят. Перфектен за покриване на първата бяла коса с до 30% - 40 %. Също така идеален, след като претърпели никаква химическа обработка, като например изправяне и постоянен. Правилни разсъждения съживяване на цвета без да се претоварва. Продуктите на пряка оцветяване елиминират пожълтяване на сива или бяла коса. На избелена коса акцентират на нюанси. Готов за употреба, са гаранция за практичност : да не се изисква предварително смесване. Те не съдържат амоняк или пероксид и защо не се облекчи естествената основа. Отраженията на боядисаната коса се засилят, да се поддържа блестящ цвят. Косата е спазен, прозрачно фолио, текстурата е копринена, лъскава тонове са рафинирани.

нюанси : 9 различни нюанси : светло рус, блондин, DARK Блондин, Кафяв, BROWN DEEP шоколад, махагон, COPPER RED, INTENSE RED. Изберете цвят, който най-добре подхожда на цвета на старта на клиента, като се позовава на масата за приложимост.
начин на употреба: , подходящи ръкавици, разклатете бутилката и махнете капачката. След измиване косата си, буфериран с помощта на кърпа, за да отстраните излишната вода се прилага DICOLOR директно от бутилката, DICOLOR разпределя равномерно по дължина и съвети. Ресането, използвайте половината от бутилката за средно коса на главата, използвайте цялата бутилката върху дълга коса. Накиснете добър продукт за коса, за да се осигури добро разпределение. В края на времето на експозиция просто изплакнете обилно с вода няма да тече, докато се избистри. Да не се правят всеки шампоан. Скорости на затвора: естествена коса за 15 до 30 минути в зависимост от интензивността на отражението и нивото на покритие, което искате. На боядисана коса от 5 до 15 минути, в зависимост от интензивността на отражението, което искате. DICOLOR маска на бяла коса бяла коса с до 30% - 40 %. Стартирайте приложението, където процентът е по-висок от бяла коса и да започне върху останалата част от косата.
кутия:. бутилка от 70 мл в кутия с 3 бр