INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


COLOR.ID
COLOR.ID - WELLA PROFESSIONALS - Специални продукти за коса

COLOR.ID
WELLA PROFESSIONALS - Специални продукти за коса


за разделяне на различни нюанси на цвят

COLOR.ID е революционен продукт, който се влага само в цветовете и KOLESTON PERFECT светъл цвят, действа като гъвкава преграда, разделяне и защита на различни цветови нюанси, прилагани на фризьор, за резултатите от въздействието на многоцветни невероятно естествено и светло. Малко количество от COLOR.ID с InvisiDivider Technology добавя към цвета и KOLESTON СВЕТЛИНИТЕ COLOR Wella създава масив, уникален по рода си, което действа като гъвкава преграда, разделяне и провеждане на отделните части на цвета на косата и да се избегнат възможни промени тон поради петна и ивици от цветен наслагване.

начин на употреба: за употреба само с KOLESTON PERFECT, PERFECT LIGHT COLOR или Welloxon в пропорция Welloxon Perfect Color + + добавка COLOR.ID :
• 10:10:01 основния нюанс за Koleston Perfect и Осветете цвят;
• 10:20:02 нюанси Koleston Perfect Special блондинка.
Нанесете цвета на суха коса с шпатула и го оформят ръчно, по никакъв начин, форма или посока, за постигане на цветови ефект многотонов, проектиран по уникален начин, без използване на филм или други разделители. COLOR.ID може да се използва, за да изчезнат цвят хармонично един до друг, в този случай се прилага цвета единствено на площта, на корените, след това се прилага друг цвят на средните дължини се гарантира, че няма място между два цвята, и / или прилагат цветове рамо до рамо, като се започне с един цвят върху кичур / участък, а след това друг цвят на заключване / затваряне секцията. Форма и лежеше нишките / секции на воля за времето на развитие. Време за развитие в инструкциите за работа, както обикновено или за KOLESTON PERFECT светъл цвят, с или без топлина.
кутия:. 95 мл флакон

Related

Wella ПРОФЕСИОНАЛИСТИ CARE LINE SERVICE - WELLA PROFESSIONALS
WELLA PROFESSIONALS CARE - WELLA PROFESSIONALS
WELLA PROFESSIONALS CARE - WELLA PROFESSIONALS
LUXE OIL SYSTEM PROFESSIONAL - WELLA PROFESSIONALS
INVIGO: БЛЯСЪК БУСТЕР - WELLA PROFESSIONALS

X

privacy