INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


биологичен
биологичен - HANTESIS - Постоянен коса

Rate this product:


0 click

биологичен
HANTESIS - Постоянен коса


постоянен органичен единствена сила

биологични PERM - Постоянен Biological уникална сила
Съдържа соев протеин, хранителни вещества в структурата на косъма, кератин аминокиселини и морски колаген, за да овлажняват и увеличаване на пластичността предотвратяване разцепени крайща и повредени възстановяване на косата.
начин на употреба: , за да се приложи къдрене лосион след опаковане на косата с маша, оставете за 5 до 20 минути в зависимост от порьозността на косата. Изплакнете с хладка вода до пълното отстраняване на течността ; попийте излишната вода от всяко извиване и след това да се пристъпи към насищане с неутрализатор
.Използвайте около 70 % от неутрализиращ агент (същото за версията с и без водороден прекис), за да се насити на ролките, след което се оставя за 5 минути.
Внимателно свалете ролките и разпределя оставащата неутрализирането (30 % от пакета), направление от направление. Оставете за 1-2 минути. Изплакнете обилно с топла вода. Продължете със стил. Само за професионална употреба
. кутия: PERM комплект в бутилка с апликатор дюза бутилка 100 мл с дюза апликатор неутрализатор в 100 мл

SCENTED SPRAY - спрей аромат за постоянно
Той съдържа активен комплекс съставка, която улавя и миризлив молекули преобразуването им в инертни продукти, като по този начин не могат да бъдат възприемани от нашия обонятелната система.
начин на употреба: , след като завърши химически услуга процедира с шампоан, хавлия изсъхне излишната вода и спрей отстраняване на продукта миризма. Не изплаквайте, най-накрая се премине към гънката. Само за професионална употреба
. кутия: спрей бутилка от 70 мл


Желиращи МЛЯКО - действие, изглаждане и Уголемяващ
БИОЛОГИЧНО желиращ мляко, за да добавите в Перм. Има изглаждащ и Уголемяващ. Съдържа хидролизиран кератин, страхотно да се подхранват и укрепват косата суха и слаба.
начин на употреба: смесвайте продукта в съотношение 1:1. С помощта на четка, прилага смес до 3 мм от основата, като се започва в задната част на врата. Разстелете сместа равномерно върху косата и по време на инсталация изплакнете обилно.
кутия: бутилка с дозатор чучур 125 мл

Related

X

privacy