INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


EUDERMIQUE
EUDERMIQUE - HANTESIS - Обработки - грижа за косата

EUDERMIQUE
HANTESIS - Обработки - грижа за косата


линия на лечение за растителна стволови клетки

бори загуба коса
Растителните стволови клетки са примитивни клетки, които не са специализирани в състояние да се възпроизвеждат и развиват потенциално неопределено време, трансформира и в няколко други клетъчни типове по-специфични, способни да извършват всякакъв вид функция и е в състояние за ремонт на всякакъв вид тъкан. Тези клетки са от епигенетични фактори, подобни на човешки клетки, които ви позволяват да се храня, тонус и съживяване на скалпа и клетъчната структура на косъма.

преструктуриране свойства на растителни стволови клетки дават възможност да се удължи живота на космения фоликул и по този начин забавя процеса на загуба на коса. Чрез конкретни процеси на културата в лабораторията, са получени от растителни стволови клетки от селекция на неузрели плодове на грозде. Това, в действителност, в зрели грозде имат повече жизненост изключително високо и следователно по-голям потенциал за растеж. Plant стволови клетки, получени от неузрели плодове от грозде, благоприятстващи важно антиоксидантно действие и са от голяма полза, за да противодейства на вредните радикални видове, които, причинени от ендогенни фактори (стрес, тютюнопушене, неправилно хранене,...) и екзогенни (замърсяване, UV радиация,...). Тяхната ефективност се поддържа в козметични състави дават доказано против стареене.

ARNICA ШАМПОАН - без сол, SLS и SLES
Наличието на аргинин, подсилване и свойства за преструктуриране, помага за възстановяването на увредената коса и чуплива. Освен това, наличието на естествени екстракти от джинджифил, индийско орехче и карамфил помага за извършване на тоник и стимулант, увеличаване на периферната микроциркулация в скалпа и подобряване на достъпа на кислород на косата. Съдържа етерични масла от мента и евкалипт с висока освежаващо, стимулиращо и балсамов в състояние да ви даде тласък на енергия за чуплива коса. Наличието на етерично масло от Cajeput от пречистващи свойства помага да запазите кожата чиста полза на природен оксигенацията на скалпа.
кутия: бутилки от 100 и 250 мл

АРНИКА ЛОСИОН
Лосион за помощ срещу косопад. Съдържа натурални екстракти от арника, чушки, женшен и коприва в състояние да насърчи периферното микроциркулацията, подобряване на достъпа на кислород на луковицата на косъма. Тези екстракти, в синергия с комплекс от аминокиселини и витамин B12, които помагат да се увеличи силата на косата, тонизиращи кожата на главата и насърчаване на правилното оксигенация.
кутия: 8 мл флакони в кутии по 12 броя или 4 броя в кутия комбинира с ARNICA ШАМПОАН 100 мл

Related

3ACTION - HANTESIS
BIOCORALL - HANTESIS
EUDERMIQUE : ЛЕЧЕНИЕ ЗА грешките на кожата - HANTESIS
EUDERMIQUE - с растителни екстракти - HANTESIS
EUDERMIQUE : ЛЕЧЕНИЕ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА косопад - HANTESIS
EUDERMIQUE : HAIR РАСТЕЖ НА ЛЕЧЕНИЕ В ПОМОЩ - HANTESIS
EUDERMIQUE : Поддържащо лечение и профилактика на недостатъци SKIN MIN - HANTESIS
EUDERMIQUE : третиране на чувствителните кожата и косата - HANTESIS
Freerange - HANTESIS
SLEEK и къдрава - HANTESIS
NIRHAJ - HANTESIS

X

privacy