INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


REBUILDER ЕВОЛЮЦИЯ
REBUILDER ЕВОЛЮЦИЯ - HALONIS - Обработки - грижа за косата

Rate this product:


0 click

REBUILDER ЕВОЛЮЦИЯ
HALONIS - Обработки - грижа за косата


ЕВОЛЮЦИЯТА В КОСАТА РЕСТАВРАЦИЯ

• повече тялото и повече обем
• незабавен ефект
• дълъг живот

REBUILDER ЕВОЛЮЦИЯ е лечение, използвани за даване на нова светлина на косата. Той веднага е наречен "Ботокс за коса" "но в действителност" въпросното лечение съдържа, наред с други съставки, този токсин. Предназначени за лечение на суха коса е чуплива и изтощена "със специални активни съставки с анти-стареене и възстановителните" е в състояние да действа върху структурата на косъма чрез синергични действия на вещества:
свързване - ceramides и възстановителни действия;
кератин за по-голяма еластичност и устойчивостта;
-колаген, хидратиращо действие;
-хиалуронова киселина да даде тонус и жизненост на косата;
-Фъстъци масло със силни анти-стареене собственост.
Тази комбинация го прави лесно да намерите сближаване на Везни за лъскава коса и пълен плътен "незабавно"от регенерирана".

• ТЕХНИЧЕСКА ОБРАБОТКА В САЛОН
ОСНОВНИ ШАМПОАН pH 9

Формулира основните рН (pH 9) помага за отваряне на скалите на косата за да се улесни усвояването на последващо третиране (ботокс ефект лосион); богат на активни принципи помага да донесе сила и текстура на косата.
БОТОКС ЕФЕКТ ЛОСИОН
Специфични лосион богат на активни съставки с високи преструктуриране и регенериращо действие "чийто синергични действие създава въздействие върху коса Botox: довежда до стъблото" блясък и мекота; косата изглежда по-плътен и сплотено цяло.
метод за използване на комплекта:
-ИЗМИВАНЕ КОСАТА СИ С ШАМПОАН БАЗА;
-ИЗГОТВЯНЕ на ЛОСИОН БОТУЛИНОВ ефект: Уверете се, лосион вътре flacon е прозрачна и течни, защото продуктът има тенденция да кристализира при температури под 15° С; в този случай потопява се съда за няколко минути в купа с топла вода до пълното разтваряне на кристали и след това продължете както следва:
• За дълга коса: вземете със специална опаковка 10 ml ЛОСИОН продукт ботокс ефект и да ги слеем в 30 мл вода. Разбърква се добре.
• За КЪСА коса: същата подготовка, но с 15 ml вода и 5 ml ЛОСИОН продукт ботокс ефект. ПРИЛАГАНЕТО на ботокс ефект ЛОСИОН (приготвен, както е описано по-горе). Разделете косата на 4 части и прилагане на продукта с четка по направления на 3 см. Оставете за 15 минути. Можете да засили действието чрез прилагане на топлина (лампа "сешоар).
Бързо се изплаква със студена вода. Преминете към изсушаване със сешоар и четка. Покрай табела по следния начин: 180 - 210° фини косми за голяма коса.
опаковка: -основна pH ШАМПОАН бутилка от 9 500 ml.
-Лосион дозатор БОТУЛИНОВ флакон считано от 50 ml.

• ПОДДЪРЖАЩО ЛЕЧЕНИЕ
ПОДДРЪЖКА ШАМПОАН

Шампоан формулиран с кератин и хиалуронова киселина помага да запазите дълго подхранващо и възстановително лечение в шоуто; изпълнява добро дело и омекотяване и климатици държи косата копринена и лъскава.
ПОДДЪРЖАНЕ на маска (pH 4)
Мека емулсия и гладка анти-пръскам балсам и действие; неговото ниско рН дава идеален reacidifying действия, за да завърши и поддържа сближаване между скалите като се поддържа по-дълго ефекта на лечение в салон.
опаковка: -поддръжка ШАМПОАН бутилка 250 мл;
Поддържане на маска 200 ml буркан.

Related

MIRACL ТЕРАПИЯ - ЗАРЕЖДАЩА СИСТЕМА - HALONIS
MIRACOIL - HALONIS
MIRACL ТЕРАПИЯ - HALONIS
MIRACL ТЕРАПИЯ - УСПОКОЯВАЩО МАСЛО ШАМПОАН - HALONIS

X

privacy