INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


MIRACL ТЕРАПИЯ - УСПОКОЯВАЩО МАСЛО ШАМПОАН
MIRACL ТЕРАПИЯ - УСПОКОЯВАЩО МАСЛО ШАМПОАН - HALONIS - Обработки - грижа за косата

MIRACL ТЕРАПИЯ - УСПОКОЯВАЩО МАСЛО ШАМПОАН
HALONIS - Обработки - грижа за косата


DERMOLENITIVO-ШАМПОАН масло физиологичното рН
За чувствителна кожа и дерматит проблеми също така е идеален за деца. -Масло шампоан е физиологично рН "формулиран с почистващи агенти, получен от кокосово масло е изключително деликатна" неагресивни и с много слабо въздействие върху кожата. Богат на успокояваща активни съставки и dermocalmanti "съдържа Cocoil имидазолови група" чиито ниски дразнене и чийто високи защитно действие са поради химичната структура на имидазолови група, която е в състояние да създаде нещо като защитни, носещи двете дермална коса. Съчетанието на деликатна база със специфични активни съставки се смесват dermolenitivi "прави продуктите идеални за почистване на косата след химична обработка, които могат да раздразнят кожата и чувствителна кожа като цяло; също така голяма, като честа употреба и деликатен.
Активни съставки: екстракт от невен успокояващи и успокояващо действие; Исландия лишей екстракт за пречистване и успокояващо, богати на "Клей да успокоява; Глицерин и овлажняващ фактор NMF2 вече присъстват в кожата; Алантоин и алфа-Бизаболол специфични активни принципи против зачервяване и dermolenitiva действие.
опаковка: 250 мл бутилка.

FLUIDO ДЕРМО УСПОКОЯВАЩ
Успокояващ и хидратиращ флуид е показан при суха кожа "е чувствителен и зачервена. Да се използва чиста директно на скалпа лечение "може да се използва за смес. Активи, които съдържа принадлежат към подхранване антиоксидант и омекване блясък ".
опаковка: бутилка с капкомер от 100 ml.

Related

MIRACL ТЕРАПИЯ - ЗАРЕЖДАЩА СИСТЕМА - HALONIS
MIRACOIL - HALONIS
MIRACL ТЕРАПИЯ - HALONIS
REBUILDER ЕВОЛЮЦИЯ - HALONIS

X

privacy