INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


DERMOPURE - Sebocontrol
DERMOPURE - Sebocontrol - FREE LIMIX - Обработки - грижа за косата

Rate this product:


0 click

DERMOPURE - Sebocontrol
FREE LIMIX - Обработки - грижа за косата


себум пречистване на лечение с екстракти от репей и глина

За борба с излишния себум, поради психо - физически стрес, атмосферни влияния и замърсяване, FreeLimix учи DERMOPURE, на себум регулиране пречистване на линия. В репей с неговите стягащи свойства нормализират бактериална флора на скалпа и предотвратява зачервяване и възпаление. Съвместната дейност на избраните компоненти (Birch Tree, какао и зехтин), укрепва и подхранва кожата на главата и косата, като им дава здрави, мека и блестяща. Глината е богата на минерали и микроелементи прилага процес на осмоза чрез който поглъща примеси и мъртви клетки от скалпа и дава на минерали, необходими за неговото съживяване.

. - 1 LIGHT FLUID DERMOPURIFYING : в случай на леко излишния себум, се прилагат преди шампоана като освежаващо и успокояващо
кутия: флакон с апликатор дюза 150 мл

- една глинена маска : използване на косата много тъп или много тежък. Нанесете върху суха или леко влажна коса, благодарение на свойствата на глината абсорбира примесите и баланси за производство на себум.
кутия:

- себум регулиращи Shampoo 2:. , за да се прилага след лечение 1 милион Light, ШАМПОАН DERMOPURE е ефективен препарат за почистване и има антисеборейни пречистване и нормализиране на бактериалната флора
кутия: 500 мл бутилки

- клей ШАМПОАН : шампоан себум регулатор с глина и репей. Той почиства кожата на главата и косата в дълбочина. Токсини и примеси от косата отиват зелена глина, което от своя страна продава минерали, които насърчават съживяването на косата и скалпа. Високото съдържание на силициев диоксид присъства в глината позволява леко ексфолиране и отстраняване на мъртви клетки, разкриването на нови такива и жизнени. Бележки обновяване и пречистване на глина се добавя към успокояващ и овлажняването на репей и dell'Hamamelis които предотвратяват раздразнение и зачервяване.
кутия: 250 мл

Related

SAVE COLOUR - COLOUR ЗАПАЗЕТЕ - FREE LIMIX
REPAIR THERAPY - РЕКОНСТРУКЦИЯ - FREE LIMIX
LIXPERFECTION - FREE LIMIX
WAVYPERFECTION - FREE LIMIX

X

privacy