INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


SAFE PROFESSIONAL POST COLOR
SAFE PROFESSIONAL POST COLOR - FAIPA - Обработки - грижа за косата

SAFE PROFESSIONAL POST COLOR
FAIPA - Обработки - грижа за косата


продължаване на лечението за клиента

гама от продукти, които позволяват на потребителя да продължи салон лечение в дома. Формулата включва използването на течни кристали и ленено семе, за да бъде в състояние да се върне на косата се подлага на обработка, като например боядисване, избелване, постоянно и усвояванията, правилната степен на idratazione.Indicata също така и за онези, които, като естествена коса, тя се нуждае от да ги почисти много внимателно всеки ден, а също и за тези, които практикуват водни спортове.

HAIR SHAMPOO - с течни кристали и ленено семе
Идеален за почистване на косата много внимателно дори ежедневно. Compensagli ефекти, дължащи се на оцветяване, Perms и избелване, използване на четки, сешоари за коса и изправяне на сушене. Връща ново.
кутията: бутилки от 300 и 1000 мл

HAIR CREAM - с течни кристали и ленено семе
То е идеалното допълнение към Овлажняващ Шампоан SAFE PROFESSIONAL.Particolarmente подходящ за слаба коса, които са били подложени на никаква химическа обработка и подчерта от сешоари, котлони, четки. Защитава и подсилва естествената влага на косъма. Дава.
кутия: тръби 250 и 1000 мл

течни кристали, - ленено семе
Тя е концентрирана течност, специфично за лечение на суха коса, повредени, с разделени краища. Предпазва от вредни четки, сешоар, чинии. Подходящ е за тези, които практикуват водни спортове. Той настоятелно препоръчва използването като защитник за солта и хлора. Това не е мазна.
пакет : няма газ спрей бутилка 100 мл

Related

CITY LIFE ХИДРАТИРАЩА - FAIPA
ФАЗА ESSENTIAL детоксикираща - FAIPA
ФАЗА ESSENTIAL HAIR - GYM - FAIPA

X

privacy