INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


ЦИКЪЛ НА ЖИЗНЕНИТЕ
ЦИКЪЛ НА ЖИЗНЕНИТЕ - EUGENE PERMA - Обработки - грижа за косата

ЦИКЪЛ НА ЖИЗНЕНИТЕ
EUGENE PERMA - Обработки - грижа за косата


ЖИЗНЕНОВАЖНИ ЦИКЪЛ
Съвършен съюз между науката и природата в услуга на Фризьорски салон.
Удобства:
• благоприятства натурални съставки при запазване козметичен ефект;
• не използвайте суровини от животински произход;
• е без парабени;
• е Дерматологично тестван.
Всеки сегмент на реда съдържа естествена активна съставка, свързани с активна съставка на фирмата , създаден от
Eugene Perma лаборатории в Париж.

ДВУФАЗНА LISSANT TERMOPROTETTIVO
изправяне третиране най-добрият продавач на VITAL цикъл

Активната съставка на естествената линия е Rosa Gallica е известен със своите омекотяващ , която се извлича от биологични рози. Активната съставка на фирмата е Lustreplex , който прави косата лъскава, го прави лесно да Сгънете и против влага и против пръскам.
Резултати от търсенето: предпазва влакното при изправяне. Улеснява използването на четката докато сушене. Намалява накъсването. Предпазва от сешоар за изправяне на коса и агресия.
опаковка: бутилка със 150 мл спрей дюза.

ОРГАНИЧНИ зехтин с червени хибискус
тънка и нормална коса

Най-големите вдъхновение на жизненоважни цикъл е представена от няколко действия , създадена от сливането на флуид с косата масло. EcoCert сертифицирани органични масло се добива в Индонезия с попадащо тропическо растение е Moluccana е богата на витамин д. изсушени масло от уникалната сензорна профил: не мазна , прониква бързо, има меко покритие на косата и не лепкава. Маслото извлечени от екологично отговорни производствената верига , с участието на местната общност. Масло също съдържа червен хибискус цветя, който притежава антиоксидантни свойства успокояващи и хидратиращи свойства и подобрява гъвкавостта мекота и блясък на косата. Витамин P вътре играе силна капилярна защитно действие е в отговор на нуждите на нормалната за фина коса. И накрая, омега 3 мастни киселини не обобщени от нашето тяло , които помагат поддържане на косата влага и защита срещу последиците от застаряването на населението е поради техните регенеративни свойства.
Резултати от търсенето: регенерира и пречиства влакна коса. Омекотява и овлажнява и спомага за изсушаване и оформяне. Укрепва. Дава блясък на косата. Предпазва косата от UV и UVB и външни агресии, причинени от топлината от сешоар и плочи.
опаковка: бутилка със 150 мл спрей дюза.

X

privacy