INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


STEM - C
STEM - C - EMMEDICIOTTO - Обработки - грижа за косата

STEM - C
EMMEDICIOTTO - Обработки - грижа за косата


адювантна терапия

базирани активна растителна стволови клетки грозде

STEM - C шампоан
STEM - C Fall шампоан почиства косата и скалпа. Тя се основава на активни растителни стволови клетки от грозде, които защитават кожата от раздразнение, често присъства по време на падането.
начин на употреба: Нанесете шампоан за мокра коса, леко се емулгира, изплакнете и повторете, като се остави в продължение на 5 минути. След това изплакнете добре и нанесете лосион преди STEM -C. Продължете да изсъхне.
пакет :. 250 мл тръба

STEM - C флакон
The флакон FALL STEM - C използва технологията на активни Грозде растителна стволови клетки, които действат на свободните радикали чрез даряването капилярна крушка -здравословен и по-млади.
Съдържанието Follucusan действа директно върху луковицата на косъма, правейки го по- често и здраво, така че на микроциркулацията на кръвта инжекции правилната храна за луковицата на косъма. Това е, което се случва с помощта на флакон STEM - C, който е защо е важно да се следват препоръчаните условия на употреба от Emmediciotto да получите отлични резултати с по-малко време. В същото време, обаче, ние трябва да се подчинява на правилата на тялото : вземете витамини, когато органът изисква от тях, е важно. Следвайте дневно в продължение на определен период от време. Тази формула работи добре за тялото и има отлични резултати за коса, която е защо лаборатории Emmediciotto препоръча да следват системата за кандидатстване за бързи и ефективни резултати както по време на падането и в превантивната фаза в енергизиращ скалпа фаза.
метод за използване : След измиване на косата с STEM - C шампоан против косопад, нанесете ампула STEM - C, разделяне на косата с пръсти и да го прилага директно върху корена. Лек натиск с пръсти с кръгови мода върху скалпа, така че да се извърши масаж шиацу. Съвети :
1) в случай на значителен коса е препоръчително да се използва всеки ден в продължение на около един месец.
2), за да се предотврати загуба на коса е препоръчително да се прилага най-малко три пъти в седмицата.
3 °) за уморена коса, тънка и чуплива, ние препоръчваме да използвате най-малко два пъти седмично в продължение на дълъг период от време (чудесно за енергизиране на косата и скалпа).
пакет :. флакон от 10 мл, кутия с 8 бр

Related

SUN CARE - EMMEDICIOTTO
13 LINE HEALING EMMEDICIOTTO - EMMEDICIOTTO
СПЕЦИАЛНИ ПРОЦЕДУРИ - EMMEDICIOTTO

X

privacy